Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stazom slave

Darian Kalember zaštitno je lice prve dječje kolekcije ELFS-a

'rucner1.2'
Foto: ''
1/3
14.03.2013.
u 10:00

Darian je snimanje odradio kao profesionalac pa kampanja izgleda svjetski, kažu Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić

Djeca slavnih roditelja danas su sveprisutna u kampanjama modnih kuća. Nedavno je prašinu podigao Romeo Beckham snimivši kampanju za Burberry. Ne tako davno u kampanji za Gucci osvanuli su blizanci megapopularne J. Lo.

I Severinin sinčić Aleksandar još prije prvog rođendana sa svojom slavnom majkom bio je zaštitno lice jednog domaćeg dječjeg butika.

Ne čudi stoga da je ELFS, poznati domaći dizajnerski dvojac, kao zaštitno lice svoje prve dječje kolekcije izabrao Dariana Kalembera, sina Ane Rucner i Vlade Kalembera. Osnova je dječje kolekcije T-shirt razigranog dizajna i s prepoznatljivim motivima Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića.

Snimanje kampanje, u kojoj osim Dariana sudjeluju i slavni roditelji, zamišljeno je kao pravi dječji rođendanski tulum gdje su dječja bezbrižnost, igra i zanesenost ispričane kroz različite faze dječje igre.
U ulozi slavljenika, dakako, našao se Darian koji je snimanje odradio kao pravi profesionalac.

Kolekcija The Kids by ELFS sadrži dva modela T-shirta za djevojčice, dva modela T-shirta za dečke i bodije za bebe.

Riječ je o kolekciji koja je potpuno napravljena u Hrvatskoj od 100 posto pamuka.

Komentara 4

AR
ana.rimbaud
10:33 14.03.2013.

Jasno mi je kada poznati i slavni medijski eksponiraju sebe, ali eksponiranje djece i pravljenje poznatih i slavnih i od njih mi je apsolutna besmislica!

MA
mare0801
17:29 14.03.2013.

tata izgleda kao da mu 40,a u stvari mu je blizu 6o,mama isto izgleda kao da joj je 40,a u stvari joj je manje od 30,mali izgleda kao tipični balavac.

M2
meri_22
18:56 14.03.2013.

Najslada od sve "poznate" djece je kci Gorana Visnjica. Kada je nesto reklamirala,neka odjeca,ne sjecam se vise,tada se sve diglo na noge kako je mama zloupotrebljava i sta radi pravobraniteljica djece! Narocito je to dolazilo od njenog,nazovi" briznog" tate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije