Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U REŽIJI OSKAROVCA

U Zagrebu počelo snimanje serije "Uspjeh", prve iz HBO produkcije u regiji

Danis Tanović
Foto: Reuters
07.03.2018.
u 16:59

Ta se šestodijelna serija najavljuje kao univerzalna, višeslojna drama fokusirana na snažne likove - troje potpunih neznanaca koje, nakon što pokušaju pomoći žrtvi nasilja, poveže nesretan slijed događaja.

U Zagrebu je počelo snimanje prve serije iz originalne HBO produkcije u našoj regiji, "Uspjeh", u režiji oskarovca Danisa Tanovića, nastale prema scenariju Marjana Alčevskog, izvijestio je u srijedu Hrvatski audiovizualni centar (HAVC).

Ta se šestodijelna serija najavljuje kao univerzalna, višeslojna drama fokusirana na snažne likove - troje potpunih neznanaca koje, nakon što pokušaju pomoći žrtvi nasilja, poveže nesretan slijed događaja.

Kroz ljubav, posao, obitelj, odanost, nesigurnost i zločin serija istražuje trenutno prevladavajuće osjećaje frustracije, bespomoćnosti i pasivnosti u svakodnevnom životu običnog čovjeka u regiji i šire.

"Gorka je to oda gradu Zagrebu koja donosi mračan uvid u različite strukture današnjeg društva kroz životne priče običnih ljudi koje je isto to društvo gurnulo preko ruba", ističe se u najavi HAVC-a.

U glavnim ulogama su Marija Škaričić, Uliks Fehmiu, Iva Mihalić, Toni Gojanović i Tara Thaller.

Komentara 3

Avatar Django
Django
18:03 07.03.2018.

Ovo je prestrašno. Opet HAVC našim novcem financira umjetnike iz "regiona". Je li netko ikada čuo da BiH ili Srbija angažiraju hrvatske glumce ili redatelje? Tko zna na koji način će sada ova bratija blatiti Hrvatsku. Na neki sigurno hoće. Zar nema hrvatskih umjetnika kojima bi dobro došla koja kuna? Zar nema tema koje bi HAVC trebao podupirati? Zlatko, vrati se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije