Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pun joj je inbox

Danijela pozirala u krevetu, svi primijetili ovaj detalj, a ona odmah reagirala: Frajeri padaju na to

Danijela Dvornik
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/11
25.09.2020.
u 16:35

Danijela je na fotkama odjevena u kratke hlačice i majicu bez rukava, ležala je na trbuhu, a noge je dignula u zrak.

Blogerica Danijela Dvornik objavila je seriju fotografija iz kreveta. Danijela je na fotkama odjevena u kratke hlačice i majicu bez rukava, ležala je na trbuhu, a noge je dignula u zrak.  

“Dobro vam jutro. Imam osjećaj da je nedjelja, a nije, četvrtak je. Sunce je granulo nakon sinoćnje kiše koja je baš trebala. Izležavam se po krevetu i razmišljam kako ću sada otići na trčanje da sredim misli. Nisam dugo. Malo mi je neugodno pisati koliko mi je lijepo jer znam da vas ima puno koji od radnih i obiteljskih obaveza ne možete puno uživati.

Danijela Dvornik
1/11

Još kad se uzme u obzir ova cijela korona situacija o kojoj ne želim razmišljati, neće biti lako, ali preživjet ćemo, moramo. Imam feeling da smo mi neka je*ena generacija koja stalno mora nešto ‘preživjeti’. Ipak, ima i lijepih stvari koje su se dogodile, pa nije sve tako crno. Kako vi stojite s ovim ‘preživljavanjem’? Što vam je najveći problem?” napisala je Danijela, a mnogi su prije svega primijetili njezina stopala. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Znam da je rečeno za sad samo ruke prati, ali i noge možeš oprati tu i tamo”, stoji u jednom od komentara na koji je Dvornik odmah odgovorila: “Ma kakvi, nisi uopće ‘cool’, sad ti je fora imati šporke noge, pun mi je inbox frajera koji padaju na to”

“Operi stopala”, napisala joj je druga pratiteljica.

“Da živiš na moru znala bi da mi stopala nisu prljava, ali Bože moj… Niti prljam tvoj krevet, niti mi ti pereš posteljinu, a i ne ližeš mi stopala”, brzo joj je uzvratila Danijela. 

Podsjetimo, Danijela je prije nekoliko tjedana objavila fotku s radnog mjesta.  "Moje novo radno mjesto. Mogu vam reći da mi je super. Još se uhodavamo s poslom i za koji dan zabljesnut ćemo u pravom svjetlu", napisala je Danijela u opisu fotografije na kojoj stoji iza šanka i pravi kavu na aparatu, zbog čega su pratitelji zaključili da njezin posao uključuje konobarenje.

Ključne riječi

Komentara 2

DV
dvor
19:16 25.09.2020.

i Danijela poludjela pod stare dane

NA
nasunis
17:15 25.09.2020.

Meni je simpa, imam 43 godine i cijenim sto je prosla u zivotu. Mulci hajteri bacite se prascima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije