Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VISOKI KRITERIJI

Danijela o najgorim uletima: 'Silno mi je neugodno kad mi kažu: 'Obožavao sam tvog pokojnog muža'

Danijela Dvornik
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/4
07.03.2020.
u 12:15

Sve što tog trenutka želim jest da imam čarobni štapić i da čarolijom učinim da lik nestane ili propadne u zemlju - napisala je Danijela i pitala pratiteljice o njihovim najgorim uletima.

Blogerica Danijela Dvornik na Instagramu je pisala o visokim kriterijima koje imaju žene iznad 40 godina, ali i o najgorim uletima koje je doživjela. 

- Kažu neki da smo mi žene generalno komplicirane, a žene preko 40 godina visokih kriterija. I da mi žene teško nalazimo partnera jer imamo velika očekivanja. Ja samo ne želim muškarca kojemu je ‘kauching’ omiljena sportska disciplina - napisala je Danijela, i dodala kako joj muškarci najčešće spominju pokojnog supruga, kralja funka Dina Dvornika. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kažu neki da smo mi žene generalno komplicirane, a žene preko 40 godina, visokih kriterija. I da mi žene teško nalazimo partnera jer imamo velika očekivanja. Ja samo ne želim muškarca kojemu je "kauching" omiljena sportska disciplina. Recimo, doživjela sam nekoliko uleta tipa: "obožavam tvog pok.muža 😱", "bio sam na nekim koncertima tvoga pok.muža" i slične stvari. .Jednostavno me ostave bez riječi od njihove silne maštovitosti. Meni bude silno neugodno. Sve što tog trenutka želim jest da imam čarobni štapić i da čarolijom učinim da lik nestane ili propadne u zemlju. Što vi ne želite? Kakve glupe muške ulete pamtite? #znamdapunotrazim #kompliciranoje😀 #womenover50

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

- Recimo, doživjela sam nekoliko uleta tipa: ‘obožavam tvog pokojnog muža’, ‘bio sam na nekim koncertima tvoga pokojnog muža’ i slične stvari. Jednostavno me ostave bez riječi od njihove silne maštovitosti. Meni bude silno neugodno. Sve što tog trenutka želim jest da imam čarobni štapić i da čarolijom učinim da lik nestane ili propadne u zemlju - napisala je Danijela i pitala pratiteljice o njihovim najgorim uletima. 

Danijela Dvornik
1/10

- Pamtim jednog s nekog ženskog izlaska prije par godina: ‘Mala, bit ću kratak – imaš dobar batak’. Kasnije se vratio sa sljedećim biserom: ‘Ideš li na misu? Imaš dobru sisu - napisala je jedna pratiteljica. 

Ključne riječi

Komentara 8

IS
istina12345
12:46 07.03.2020.

to ona traži bika kavoga ili kaj? meni ovo izgleda kao osobni oglas od neke polovnjače.

SA
samoborka
15:30 07.03.2020.

Bako, radije se uhvati posla. Barem jednom u zivotu Radi. Mi krave muzare koje smo prisiljene puniti drzavni proracun (koji taj nas novac silno rasipa na sve koji to ne zaluzuju) vec odavno lipsemo i sve nas je manje. Shvatite jednom svi da je sve blizi dan kada ce biti o javljeno da za mirovine I socijalna davanja novca - nema.

MA
Markos
12:28 07.03.2020.

A daj stvarno...Muz (svako dobro o pokojniku) bio ti je javna licnost, koja je dakle i makar prividno (a u vecini to jest prividno) se emocionalno "povezivala" sa svojim fanovima. Prodavao jim je neku emocionalnu vezu preko svoje glazbe. I sada kad ti dodje covjek i sa dobrom namjerom kaze, da je "obozavao tvog muza" tebi to ne pase!? Mislim, da bi i ti trebala imati malo razumjevanja za te ljude, jer su ti rezali kruh, dok jim je muz prodavao iluziju nekakve povezanosti. Nisu dobri samo kad konzumiraju glazbu pa za to I placaju, da si ti placas rezije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije