Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlađe je najslađe

Danijela Martinović u novom spotu časti, ali pleše sama

danijela
Igor Kralj/Pixsell
20.11.2009.
u 20:30

U pomalo mlakom seksi spotu Danijela se vozi u luksuznom automobilu odjevena u najkraću moguću haljinu, izvija u svili i na plesnom podiju, ali sama jer joj glavni zavodnik u priči Mister Hrvatske Bruno Orešković ne prilazi bliže od metra.

Premijerom novog videospota za pjesmu “Danijela časti” splitska je pjevačica najavila novi album.

U pomalo mlakom seksi spotu Danijela se vozi u luksuznom automobilu odjevena u najkraću moguću haljinu, izvija u svili i na plesnom podiju, ali sama jer joj glavni zavodnik, u priči režiranoj pod palicom Darka Drinovca, Mister Hrvatske Bruno Orešković ne prilazi bliže od metra.

Petar Grašo sigurno nije imao razloga za ljubomoru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije