Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedna želja

Danijela Martinović odlučila se na nesvakidašnji potez: 'Bila sam nezadovoljna time tko sam'

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/3
19.03.2019.
u 08:00

– Stalno sam shvaćala da sam nezadovoljna time tko sam. Znala sam da sam drukčija i da, bez obzira na to što drugi misle, imam potrebu izraziti se –otkrila je 47-godišnja Danijela Martinović koja nas je pjesmom “Neka mi ne svane” predstavljala na Eurosongu 1998. godine.

Osamdesetih godina započela je pjevačku karijeru, a nizanje poslovnih uspjeha nije bilo dovoljno da bude potpuno sretna, otkrila je Danijela Martinović za Exkluziv.

– Stalno sam shvaćala da sam nezadovoljna time tko sam. Znala sam da sam drukčija i da, bez obzira na to što drugi misle, imam potrebu izraziti se – otkrila je 47-godišnja pjevačica koja nas je  pjesmom “Neka mi ne svane” predstavljala na Eurosongu 1998. godine.

Kroz iskrene ljudske priče shvatila je da ima potrebu motivirati i pomoći mnogima, a to je prepoznao i profesor Baldo, kojeg je upoznala preko kolegice i prijateljice Doris Dragović (57). Splićanka je priznala kako ima još jednu želju u životu.

– Želja mi je otići u jedan samostan i biti nekoliko dana u programu šutnje. Onda bih zapisivala i prenijela ljudima koji su sve benefiti šutnje – ispričala je pjevačica koju se zadnjih nekoliko godina povezuje s duhovnošću, ali za 24sata je otkrila kako to traje već 13 godina.

– Nikad nisam željela biti nikakav ''life coach'', nikad nisam željela na takav način pristupati ljudima. Moja iskrena namjera počela je s pisanjem ''Šalabahtera života'', gdje sam pisala o svojim uvidima u život, nekakve svoje ljubavi koje sam prošla, a duhovnost je moja paralelna ljubav već punih 13 godina – ispričala je Martinović koja je uz Miroslava Škoru (56), Mirelu Priselac Remi (39) i Valentinu Fijačko (42) članica žirija u showu "Zvijezde pjevaju".

– Nikad nisam bila sretnija u životu, bacila sam sve maske. One nisu lažne, ali su nametnute – otkrila je pjevačica koja je priznala da je slušala razne predavače i od njih je puno naučila te tako stekla želju da kroz vlastito iskustvo želi pomoći drugima.

Pogledajte tko su plesni parovi showa 'Ples sa zvijezdama'.

 

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
08:58 19.03.2019.

Neke "pjevačice" da bi poradile na karijeri snime dokumentarni video uradak na brodu , a one koje nemaju atribute za film idu u samostan. Bitno da se piše, pa makar i dobro.

KR
Križan
08:41 19.03.2019.

što ne napišete:"Plaćeni oglas"

MA
mangupica
11:05 19.03.2019.

I sada si ono sto si bila samo nadodala godine kao i ja lutkice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije