Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbunjujuće

Danijela Martinović ovom objavom na Instagramu izazvala pravu pomutnju

Danijela Martinović
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/6
29.05.2018.
u 16:32

Pjevačica je objavila status o samoći i obožavatelji su posumnjali kako je Danijela prekinula dugogodišnju vezu s Petrom Grašom, a ona je objasnila o čemu je zapravo riječ.

Dugo sam se bojala samoće i bježala, bježala od nje dok nisam shvatila da se od samoće pobjeći ne može...

Sada kada smo već dugo nas dvije na TI, mogu samo reći: Usudite se, morate probati, morate je osjetiti, pomirisati, dotaknuti i sve će se u Vašem životu zauvijek promijeniti. - napisala je na  svom Instagram profilu pjevačica Danijela Martinović i izazvala pravu pomutnju.

 

 

Naime, njeni obožavatelji su odmah posumnjali kako je Danijela prekinula dugogodišnju vezu s Petrom Grašom. 

- Kakva samoća, pa imaš Petra! - pisalo je u jednom od komentara. Danijela je ubrzo shvatila da je napravila malu pomutnju ovakvim statusom i ubrzo je napisala novi u kojem pojašnjava o čemu se zapravo radilo u prethodnom statusu koji nema veze s prekidom ljubavne veze.

 

 

- Sjećate se moje knjige "Šalabahter života?" Ona će uskoro dobiti nastavak, a sinoć sam u svojim objavama podijelila samo jedan djelić misli koji će se  naći u njoj. Nisam očekivala toliku buru reakcija, ali po svemu sudeći - vidim da se svima sviđa i sretna sam zbog toga! Što se tiče srca,  ono je uvijek na mjestu... Hvala vam na nebrojenim porukama i ljubavi koju mi pružate! Vi ste puno više od ljudi koji slušaju moje pjesme, vi ste moji.

Danijela Martinović
1/14

 

Komentara 4

OB
ObrenM
17:28 29.05.2018.

Ni zenama nije lako-imati za muza-pedera.

Avatar taqa
taqa
17:03 29.05.2018.

Odmah mi se je digao! Na ovu objavu. Digo mi se tlak!

MU
mulag
18:48 29.05.2018.

kaj te pere, menopauza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije