Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velike novosti

Danijela Martinović najavila novo poglavlje u svom životu

Foto: Srećko Rundić
1/6
15.10.2018.
u 10:32

Glazbenica će uskoro pokrenuti svoj You Tube i nazvati ga "Hashtag Danijela bez filtera" i na ovom kanalu će objavljivati intervjue s osobama koje su za nju inspirativne.

Pjevačica Danijela Martinović na nedavno održanoj platformi za širenje ideja - TEDx-u prvi put je javno govorila o godinama koje je provela u boli i koju je sve vrijeme vješto skrivala. Nakon ovog javnog nastupa odlučila se na još jedan značajan korak.

Naime, Danijela će otvoriti svoj You Tube kanal na kojem će razgovarati s osobama koje su za nju insiprativne.

- Mislim da ce to bit predivno, a kanal će se zvati 'Hashtag Danijela bez filtera'. Između ostalog, već sam snimila i nekoliko cover pjesama, neovisno o žanru, ono što je mome srcu dragu. No, sve radim pod jednim uvjetom, tako da nema prepravljanja. Dakle, kako uđem u studio,  imamo jedan pokušaj i tako ostavimo. Jednako tako je i s intervjuima, ni za jedan se nisam pripremila. Želim da ljudi dožive tu iskrenost  kao da pijemo kavu - rekla je glazbenica za Ekxluziv. 

Ključne riječi

Komentara 9

PA
pavel1001
17:34 15.10.2018.

a beba ništa,ha? A nema veze,ima vremena...

JA
japanokinez
14:57 15.10.2018.

A hoće li joj gost istine biti i Tomson?

32
32mirko
12:01 16.10.2018.

meni je žao što je Petar zaglavio s Danijelom jer ona je ipak prošla svega i svačega- brak i svašta još

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije