Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Male tajne

Danijela Martinović ljubila bi frontmena grupe Coldplay

Danijela Martinović
Promo
24.12.2010.
u 11:00

Dok ne dođe do supruga glumice Gwyneth Paltrow sanjat će o drugim stvarima – primjerice o skorom koncertu koji će na Badnjak održati u zagrebačkom klubu Shamballa.

Iako je u dečka Petra Grašu zaljubljena preko ušiju, vrckava splitska pjevačica Danijela Martinović sanja i o drugim muškarcima.

– Uh, divan mi je Chris Martin iz Coldplaya. Ljubila bih se malo s njim – priznala je Danijela.

No, dok ne dođe do supruga glumice Gwyneth Paltrow sanjat će o drugim stvarima – primjerice o skorom koncertu koji će na Badnjak održati u zagrebačkom klubu Shamballa. Veseloj Danijeli na zabavi će se pridružiti sestra Izabela, a ne zna se hoće li uz plavokosu pjevačicu biti i njezin dragi Petar Grašo. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:55 24.12.2010.

Thompsonova bivša žena bi ljubila Martina... kak to ide skupa??

OB
-obrisani-
00:50 25.12.2010.

Ma nema veze, i mi bi malo tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije