Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kilogrami su bili prepreka

Danijela iz 'Života na vagi' sretno objavila: Ovo sam godinama željela

Foto: Instagram
1/4
27.01.2020.
u 17:25

U RTL-ovom showu izgubila je 30 kilograma i sada konačno nosi odjeću o kojoj je oduvijek maštala.

Kandidati četvrte sezone showa "Život na vagi" i mjesecima poslije završetka showa objavljuju ne društvenim mrežama uspjehe svojih transformacija.

Mnogi od njih i nakon showa su nastavili gubiti kilograme i sada konačno u svom ormaru imaju odjeću o kojoj su oduvijek maštali. Jedna od kandidatkinja koja je zahvaljujući RTL-ovom showu postigla odlične rezultate je i Danijela Pavić. Pohvalila se svojim pratiteljima na Instagramu kako je sada konačno kupila haljinu o kakvoj je dugo samo sanjala. 

- Noćni izlazak u uskoj haljini je bilo nešto što sam godinama jako željela. Nakon puno truda i odricanja to se sinoć upravo dogodilo. Cijelu noć sam uživala plešući u njoj. Jeste i vi imali slične situacije? - napisala je Danijela uz fotografiju na kojoj je pokazala kako je izgledala prije showa i kako izgleda u uskoj haljini o kojoj je maštala prije transformacije. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Na prvom vaganju u 'Životu na vagi' imala 112,6 kg, a nakon 10 tjedana u showu, u finalnoj emisiji imala je 79,2 kg. Zahvaljujući treninzima i zdravoj prehrani skinula je 30 kilograma viška, a nakon što je objavila fotografiju u novoj haljini obožavatelji su joj udijelili samo komplimente.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije