Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u badiću

Danijela Dvornik skakala u more i objavila fotku, svi odmah komentirali njen izgled

Danijela Dvornik
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/11
12.09.2020.
u 11:16

"Kad te pukne 'ajmo skakat' u more sa mostića. Ono kao kad smo bili djeca" napisala je uz objavu, a mnogi su komentirali da odlično izgleda.

Danijela Dvornik na društvenim je mrežama pokazala da još uvijek uživa na Braču. Kako bi to dokazala objavila je nekoliko fotografija u badiću i snimila svoj skok u more. 

"Kad te pukne 'ajmo skakat' u more sa mostića. Ono kao kad smo bili djeca" napisala je uz objavu, a mnogi su komentirali da odlično izgleda. 

Foto: Instagram screenshot

"Dobre noge Danči", "Kako je dobar badić. Na lijepoj ženi, lijep i badić", "Žena sirena", pisali su joj. 

Inače, Dvornik je dobila novi posao na otoku Braču na kojem u svojoj obiteljskoj oazi boravi u ljetnim mjesecima, a vijest je otkrila svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Sada je otkrila kako joj izgleda život otkad je na novom poslu. 
"Moj život trenutno: radim popodnevnu smjenu u wine baru. Dođem kući oko ponoć ili kasnije, umjesto tuširanja bacim se u more (noćno kupanje), zaspem kao mrtva. Ujutro preskočim alarm i probudim se oko 10 sati. Ne treniram, pijem litre i litre vode, manje jedem. Hitno trebam pedikuru i frizera (puštam sijedu). Za sve one koji me pitaju zašto radim, odgovor je jednostavan, da budem korisna sebi i drugima, da ispunim ljeto i da se družim. U petak mi stiže ekipa i jedva čekam da ih vidim. A proslavit ćemo i Dinov rođendan" napisala je Dvornik. 

Podsjetimo, Danijela je prije nekoliko tjedana objavila fotku s radnog mjesta.  "Moje novo radno mjesto. Mogu vam reći da mi je super. Još se uhodavamo s poslom i za koji dan zabljesnut ćemo u pravom svjetlu", napisala je Danijela u opisu fotografije na kojoj stoji iza šanka i pravi kavu na aparatu, zbog čega su pratitelji zaključili da njezin posao uključuje konobarenje.

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar morski
morski
13:17 12.09.2020.

Da nije htjela da je komentiraju, nebi se slikala i objavljivala.

SA
samoborka
15:28 12.09.2020.

Dođoh reći samo: a jojjjj.. Ono kada u životu nisi navikao na rad... Previše je takvih ekipo draga, zato Zapad i tone..

IM
Inmerps mod aZ
15:16 12.09.2020.

A kako cemo platiti struju kad smo u krizi? Ima li i Danijela problem s racunima za struju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije