Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sasvim iskreno

Danijela Dvornik priznala: 'Nisam normalna. To žene ne rade'

Danijela Dvornik
Foto: Instagram
1/3
14.12.2019.
u 12:36

Blogerica Danijela Dvornik i supruga pokojnog kralja funka Dine Dvornika požalila se na šoping koji obavlja uoči blagdana.

Odavno je krenula šoping groznica uoči božićnjih blagdana, a na sav pritisak biranja poklona osvrnula se i Danijela Dvornik. Naime, istaknula je kako nije teško darovati voljene i kupovati stvari za dom, ali ipak kupovanje odjeće i sitnice za sebe predstavljaju joj pravu muku.

- Tako jednostavno kupim perilicu za suđe ili bilo što za kuću, poklone za bližnje i daljnje. Ako treba nekog uvjeriti da nešto kupi, ta sam. Ali za sebe sam grozota od žene. Dakle, uđem u dućan, izaberem nekoliko komada odjeće, do garderobe mi splasne volja, onda onaj dosadni racionalni dio proradi, pa sve vratim na police. I izađem iz dućana, nekako sretna. Nisam normalna. To žene ne rade. Žene kupuju i ne razmišljaju, tako kažu. Da se nađe, možda baš zatreba. Kakve ste vi? - upitala je pratiteljice na Instagramu priloživši sliku gdje korača centrom Zagreba u dugoj tamnoj jakni s maramom oko vrata.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Moderna baka ružičaste kose očekuje još jedno unuče, a njezina kći Ella još uvijek nije otkrila spol prinove koje će raditi društvo malenoj Balie Dee. Inače, prošli mjesec Danijela Dvornik odgovarala je na Instagramu na pitanja koje su joj postavili fanovi, a otvoreno je progovorila o gubitku supruga i kako se suočila s tim.

– Nema neke specijalne metode, jednostavno se moraš suočiti s gubitkom. U međuvremenu se zabaviš s nečim, fokusiraš se na nešto da ti bude lakše – odgovorila je Danijela na pitanje kako se nosila sa smrću supruga Dina. Na pitanje je li ponosna na to kakva je Ella danas žena i majka, Danijela kaže: – Uvijek sam ponosna na svoju kćer, bez obzira na to što ljudi pričali o njoj. Uvijek sam vjerovala da će ona ispasti O. K. 

Treba li žena u životu muškarca bilo je također jedno od pitanja, a Danijela je rekla kako žena može biti i bez muškarca, ali i da sve ovisi kakav je muškarac. Kada su u pitanju veze, bilo je postavljeno i pitanje mogu li se žene u pedesetima zaljubiti. – Naravno da mogu, zašto ne? Postoji li neko ograničenje u zaljubljivanju? Naravno, teže je naći osobu u koju ćeš se odmah zaljubiti – odgovorila je Danijela. Njezina kći Ella za nekoliko mjeseci rodit će drugo dijete, a Danijela kaže kako jedva čeka drugo unuče. 
 

Ključne riječi

Komentara 5

ET
en-ten-tini
13:23 14.12.2019.

Sjaši Danijela...sasvim iskreno :D

DU
Deleted user
13:14 14.12.2019.

Danijela Dvornik?! Po čemu je ona važna i poznata?! Blogerica?! A, u pm, a u tri pm...

Avatar Asterix
Asterix
12:52 14.12.2019.

Da je malo više držala do sebe dok je Dino bio živ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije