Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opušteno izdanje

Danijela Dvornik pratitelje oduševila izgledom: 'Bome si istesala liniju'

Foto: Instagram
1/9
25.01.2021.
u 21:30

Od tada pratitelje oduševljava fotografijama s mora i iz svoje kuće na otoku, a sada je novom s balkona iznenadila istesanom linijom.

Danijela Dvornik uživa u otočkom životu. Krajem srpnja pohvalila se novim poslom na otoku Braču gdje se preselila nakon što ju je potres potjerao iz Zagreba. 

Od tada pratitelje oduševljava fotografijama s mora i iz svoje kuće na otoku, a sada je novom s balkona iznenadila istesanom linijom.

Foto: Instagram screenshot

"Dobro je, miriše na južnu, toplo je. Odmah I ovde živne život. Odeš do obližnjeg dućana, pa ti jedna susjeda da svježa jutarnja jaja, ponudi kavu i kolač, onda naleti druga susjeda pa ti donese punu vreću naranči i limuna i kad pomisliš da je dosta darova za danas, dođe prijatelj na kavu i donese bocu vina", napisala je Danijela pored fotke u ležernom izdanju.

Pratitelji su joj pisali kako odlično izgleda otkako je stesala liniju, a sviđa im se i što je pozirala u trenerci.

"Super si smršavila tj.izgled za 5, a pogled savršen", "Super izgledate Danijela, linija,opušteno, sportski baš mediteranski na vašem i našem lijepom podneblju koje sa sobom nosi i samu ležernost doživljaja", "Bome si istesala liniju", pisali su joj pratitelji. 

Ključne riječi

Komentara 2

VA
Vatra
15:38 26.01.2021.

Nemam ništa protiv žene ,ali očito reklamira neku firmu, jer su joj zubi uvijek u prvom planu pa je guraju, ništa važno nema za reći ni pokazati, briga nju za potres i nastradale glavno da je ona na sigurnom ali tko zna, šta je i gdje je sigurno...

MM
mmarjana
14:29 26.01.2021.

Fascinantno je kako ta nikada ništa nije u zivotu radila ,nije čak ni dijete odgojila i dalje nista ne radi,fenomen!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije