Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozirala s obitelji

Danijela Dvornik pokazala kako je izgledala prije 30 godina: 'Samo nekoliko dana nakon poroda'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/7
12.05.2021.
u 14:23

Ispod objave zaredali su se komentari pratitelja, a mnogi od njih komentirali su Ellinu sličnost s roditeljima.

Danijela Dvornika na svom se Instagramu prisjetila starih dana. Udovica Dine Dvornika objavila je naslovnicu jednog časopisa kojeg je prije 30 godina krasila sa suprugom i tek rođenom kćeri Ellom. 

"Blast from past. Svega nekoliko dana nakon poroda. Ljubav je to", napisala je Danijela uz fotografiju naslovnice.

Ispod objave zaredali su se komentari pratitelja, a mnogi od njih komentirali su Ellinu sličnost s roditeljima. 

"Ella je ista otac", glasi jedan od komentara. "Ella baš liči i na mamu i na tatu", nadovezao se drugi pratitelj. "Divna slika", "Mladost i radost", nizali su se komentari. 

Foto: Instagram

Danijela i Ella danas odlično se slažem a obje su i vrlo aktivne na društvenim mrežama na kojima jedna drugoj često komentiraju objave. Nedavno je tako Danijela komentirala torbu luksuznog brenda Bottega Veneta, koju je njena kći Ella kupila za gotovo 25 tisuća kuna.

Danijela je napisala kako bi za cijenu torbe mogla između ostalog i otplatiti kredit za auto, no da ne bi imala ništa protiv da je njezina.  "Za cijenu ove torbe mogla bih: Kompletno završiti projekt kuća u Sutivanu. 2. Otići na Kilimandžaro ili provesti mjesec dana po Južnoj Americi i 3. otplatiti kredit za auto" stoji u Danijelinoj objavi. "Svejedno, ne bih imala ništa protiv da je moja. Ah mi žene. Apsolutno je predivna", zaključila je Dvornik. 

Foto: Instagram

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Albinom Grčić

Komentara 1

OB
Oblivion
15:01 12.05.2021.

Koga brigaaaa!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije