Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgotovila radove

Danijela Dvornik pokazala gotovu novu kuhinju na Braču, jedna boja prevladava

Foto: Instagram
1/9
22.04.2021.
u 22:00

Graditi i obnavljati kuću na otoku uvijek je malo duži i teži proces jer transport nije jednostavan kao i na kopnu i iako se sve odužilo  Danijela je često govorila kako je zadovoljna kako je sve ispalo, a jednom prilikom otkrila je i kako je kupaonica bila najzahtjevnija za napraviti.

Nakon što su je neki napali zašto je iz Zagreba otišla u Dalmaciju nakon potresa u Petrinji, Danijela Dvornik oglasila se putem društvenih mreža iz svoje kuće na Braču. Već je ranije pokazivala unutrašnjost i poneke detalje, no sada je prvi put pokazala gotovu kuhinju nakon radova. 

Obiteljska kuća u Sutivanu na Braču već je godinama njezina ljetna oaza i s vremenom na otoku je počela provoditi sve više vremena i prije više od godinu dana odlučila je urediti kuću i polako je sada uređenje privela kraju pa je svojim pratiteljima na Instagramu podijelila fotografiju nove kuhinje. 

Foto: FIBA/Screenshot

Podsjetimo, Danijela je početkom mjeseca pokazala fotografije kuhinje, no tada ipak nije bila potpuno gotova. - U čekanju da konačno uredim terasu jer nas vrijeme stalno iznenađuje, malo šminkam kuhinju i neke detalje. Fali mi samo frižider da sve bude na  mjestu. Rasvjeta je stavljena i zahvaljujući sestri, kuća ima impozantan broj rasvjetnih tijela ( nije se štedjelo 😁) pa kad sve raspalim svijetli kao Betlehem. Iskreno, jedva čekam da sve privedem kraju jer mi je dosta alata, prašine,  građevinskog, materijala i majstora. Odužilo se.- napisala je Danijela, a u komentarima joj se javila glumica Anja Šovagović koja je veći dio prošle i ove godine također provela na Braču u obiteljskoj kući jer je njezin stan u Zagrebu uništio potres. - Isplatilo se, draga Danijela... izgleda prekrasno - napisala je Anja. 

Graditi i obnavljati kuću na otoku uvijek je malo duži i teži proces jer transport nije jednostavan kao i na kopnu i iako se sve odužilo  Danijela je često govorila kako je zadovoljna kako je sve ispalo, a jednom prilikom otkrila je i kako je kupaonica bila najzahtjevnija za napraviti. 

- Kupaonica. Ona je najzahtjevnija za napraviti jer tu je sve jako važno od izvedbe, do svakog centimetra, pa do izbora pločica, rasvjete i  kupaonske opreme, a sve to u malom prostoru. Cijeli sam proces prošla, čak bi bila u stanju sama lijepiti pločice jer to je gušt, još naročito ako imaš lijepe i razigrane pločice s kojima se treba oprezno i promišljeno. Zadovoljna sam. - rekla je Danijela. 

VIDEO>> Vinko Ćemeraš: "Najviše volim igrati igrice i voziti bicikl, a i dalje mi je čudno kad me na cesti prepoznaju"

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Masnica3
07:10 23.04.2021.

Koga briga za njenu kuhinju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije