Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosna baka

Danijela Dvornik ovako je komentirala vijest da joj stiže drugo unuče

Foto: Instagram
1/8
30.09.2019.
u 16:45

Poduzela sam sve mjere, treniram dvaput dnevno, fokus je na utezima - napisala je Danijela na Instagramu.

Ella Dvornik je danas objavila kako ona i suprug Charles čekaju drugo dijete, a u šaljivom tonu vijest o prinovi komentirala je i Ellina mama Danijela.

- Poduzela sam sve mjere, treniram dvaput dnevno, fokus je na utezima - napisala je Danijela. Danijela obožava svoju prvi unučicu Balie i uz fotografije Balie koje stavlja na svoje društvene mreže uvijek stavi i hashtag ljubav je to. U zadnje vrijeme često kaže kako je Balie sve sličnija Elli u toj dobi. 

- Bali je u fazi kad kažeš 'ne', ona kaže 'da'... Kad ideš u jednom smjeru ona krene u suprotnom. Uglavnom, trenira me do iznemoglosti. Svi su joj ljudi, prijatelji. Ideja za napraviti glupost epskih razmjera joj ne nedostaje - napisala je nedavno Danijela uz jednu fotografiju Balie dok su nedavno bile zajedno na Braču.  Danijela je na Instagramu napisala kako voli svoj život i sve što se događa u njemu. 

- Godine mi daju neku posebnost i jednostavnost u svemu, pa zaista uživam u svojim 50-im. I kad bih mogla, ostala bih u njima, zarobljena do kraja  života. Ne treba mi mlado i vitko tijelo, ne treba mi ni luda glava koja ne zna što hoće, ni glatka koža bez bora, ni saznanje i uvjerenje da sve  znam a zapravo ništa ne znam. Sad sam ja, ja. U svoj koži, koju volim i cijenim,sa svojom glavom koja napokon zna što hoće i želi, s tijelom kojeg volim i poštujem jer me služi najbolje što može. - piše Danijela na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Volim svoj život i sve ono što se događa u njemu, ono što kontroliram i ono što ne mogu kontrolirati. Prije mnogo godina, vjerojatno bi se više nervirala a sada sve prihvaćam sa lakoćom,opušteno jer znam da je sve nerješivo, rješivo. Godine mi daju neku posebnost i jednostavnost u svemu, pa zaista uživam u svojim 50im. I kad bih mogla, ostala bih u njima, zarobljena do kraja života. Ne treba mi mlado i vitko tijelo, ne treba mi ni luda glava koja ne zna što hoće, ni glatka koža bez bora, ni saznanje i uvjerenje da sve znam a zapravo ništa ne znam. Sad sam ja, ja. U svoj koži, koju volim i cijenim,sa svojom glavom koja napokon zna što hoće i želi, sa tijelom kojeg volim i poštujem jer me služi najbolje što može. Najvažnije od svega je MIR, mala riječ a toliko moćna, koja sve to drži u jednom balansu Naravno, tu je i zdravlje. To me čini zadovoljnom i sretnom ženom, prijateljicom, majkom, bakom... Veselim se novoj bebuši koja će ući u naše živote, bit će baš veselo i uzbudljivo. #womenover50 #ifeelgood #happyinmyskin #lifeissounpredictable

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

 

Kaže kako je mir uz zdravlje najvažniji od svega i to je čini sretnom i zadovoljnom ženom, majkom i bakom i dodala je: - Veselim se novoj bebuši koja će ući u naše živote, bit će baš veselo i uzbudljivo. 

Ključne riječi

Komentara 2

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
17:00 30.09.2019.

Kada umrem, i ponovno se rodim, i ja cu biti influencerica.

Avatar zajutrak
zajutrak
17:13 30.09.2019.

Sva sreća da je Ella na oca , jer od ova "pametne" mame ne bi bilo neke korisiti :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije