Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivne reakcije

Danijela Dvornik otkrila što joj je Dino napisao prije odlaska na putovanje i dirnula fanove

Foto: Screenshot
1/5
30.05.2019.
u 18:16

Simpatičnu poruku preminuli pjevač ostavio je prije putovanja u Gospić, a Danijela Dvornik je nakon skoro 11 godina od njegove smrti odlučila podijeliti to na Instagramu.

- Tada nije bilo mobitela, ali bilo je poruka ispisanih rukom. Ispisivao ih je svugdje, na poleđinama fotografija, na računima, izgužvanim papirima, ugovorima. A nije bilo samo kratkih poruka, bilo je i pisama, naročito nakon svađe. Kad je došao mobitel i SMS poruke, ubijao me porukama - stoji ispod fotografije na Instagramu 52-godišnje Danijele Dvornik koja je skupila mnogobrojne emocionalne komentare i reakcije.

Poruka koju joj je Dino ostavio bila je kratka i jasna: 'Otiša san u Gospić. Voli te Dino!'. U komentaru je dodala kako je baš u tom trenutku objave počela svirati Dinina pjesma na radiju.

Foto: FIBA/Screenshot

Njezina kći Ella Dvornik komentirala je kroz šalu: 'Wow, autogram. Brzo na Ebay'. Podsjetimo, Dino Dvornik napustio nas je prije skoro 11 godina, a njegova supruga Danijela na svojim društvenim mrežama često se prisjeti njihovih zajedničkih obiteljskih trenutaka te dijeli slične uspomene.

Slično zna postupiti i njegova kći Ella Dvornik koja je nakon vjenčanja s Charlesom Pearceom u veljači ove godine na Instagramu napisala posebnu posvetu.

– Tata, ako gledaš... Jako si mi nedostajao, ali imam muškarca koji me voli i brine se za mene. Ne brini. I sretan rođendan mami. Nedostaje mi naša obitelj, ali nisi zaboravljen. Nadam se da si dobro. Voljela bih da si ovdje, ali vidimo se u drugom životu – napisala je Ella.
 

Pogledajte koje celebrity bebe su rođene u 2018. godini.

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:28 30.05.2019.

Danijela mladja ili starija? Ili za kcer koristite samo nadimak, I to snobovsku verziju s dva L?

SA
sargu123
20:47 30.05.2019.

Jadan Dino, u grobu se svaki dan vrti radi one dvije.

Avatar Untouchable
Untouchable
09:03 31.05.2019.

Portali gore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije