Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi motivirati

Danijela Dvornik objavila fotku s treninga i poručila: 'Kad zaboravite sebe, vi ste zaboravljeni za sve'

Foto: Instagram
1/13
09.08.2022.
u 21:00

Danijela, koja već neko vrijeme radi na sebi kako bi poboljšala svoj izgled i zdravlje tvrdi da je važno biti fokusiran na cilj. Preporučila je ljudima da kada dođu u srednje godine uzmu život u svoje ruke.

Danijela Dvornik (55) trenutačno boravi na otoku Braču. Influencerica na Instagramu često dijeli objave iz privatnog života, a ovaj put je odlučila pratitelje motivirati da ne prestanu s treningom. 

Danijela, koja već neko vrijeme radi na sebi kako bi poboljšala svoj izgled i zdravlje, tvrdi da je važno biti fokusiran na cilj. 

"Ništa se ne događa preko noći. Treba biti fokusiran na cilj, naoružavati se strpljenjem i sebe dovoljno motivirati da i kad ti dođe da odustaneš, ne odustaješ. Moraš vjerovati da će doći dan kad odustajanje neće biti opcija. Jer će sve postati lakše. To je proces, to je mindset", napisala je  dodala:

"Kad dođete do toga, svaka prepreka na vašem životnom putu postaje izazov. Muka se pretvara u sreću i zadovoljstvo. Ne postoji ništa materijalno na ovom svijetu koje se može mjeriti s tim osjećajem i postignućem", 

 

Preporučila je ljudima da kada dođu u srednje godine uzmu život u svoje ruke. 

"Kad dođete na polovinu života, ugrabite život svom silinom, preoblikujte ga po vašoj mjeri, po svom guštu, ne odgađajte stvar i želje jer vrijeme ubrzava i život nam klizi. Ugađajte sebi i tako sretni i ispunjeni ugađajte svima oko sebe, ali ne zaboravite sebe. Jer kad zaboravite sebe, vi ste zaboravljeni za sve" zaključila je. 

Dvornik je nedavno odgovarala pratiteljima na Instagramu na pitanja o tome zašto vježba i objasnila je koliko se bolje osjeća otkako trenira.

"Vježbanje je sastavni dio mog života. Ne toliko zbog skidanja kilograma ili izgleda (iako je i to važno) koliko zbog samog osjećaja. Ja ustajem iz kreveta kao da imam 18 godina, ne bole me kosti, nemam problema s fleksibilnošću, menopauzu nisam ni osjetila, neke najbolje ideje došle su mi dok sam vježbala, a i neke od najboljih odluka donijela sam negdje u hodanju ili trčanju po prirodi", napisala je tada Danijela.

Influencerica se početkom godine vratila u teretanu i tri puta tjedno odradi trening s trenerom i ima tri samostalna treninga. Tada je rekla i kako je zadovoljna rezultatima koje postiže treninzima, ali mora poraditi na prehrani i biti disciplinirana i po tom pitanju kako bi efekt bio potpun i rezultat još bolji. 

Inače, Danijelu na Instagramu prati više od 107.000 ljudi, a ona govori o raznim temama i problemima. Dvornik s pratiteljima dijeli kako vježba, svakodnevicu, druženja s unukama i mnoge druge situacije.

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
21:49 09.08.2022.

"Danijela, koja već neko vrijeme radi na sebi.." dakle...ona ipak nešto radi...

NA
Namcor
14:25 13.08.2022.

Od svega, mene na njoj najviše do izražaja dolaze nevjerojatno loše napravljeni zubi. Kad se smije, kao da je stalno u grču, neprirodna, u nelagodi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije