Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu očekivali

Danijela Dvornik iznenadila obožavatelje! U 53. godini napravila veliku promjenu

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/8
11.10.2019.
u 13:23

Supruga pokojnog glazbenika Dine Dvornika godinama je nosila platinasto plavu kosu kao zaštitni znak, no ove jeseni odlučila se na nekonvencionalnu boju i postala ružičasta.

Danijela Dvornik ovog ljeta renovirala je kuću na Braču, a čini se da je ove jeseni odlučila promijeniti nešto na sebi.

Supruga pokojnog glazbenika Dine Dvornika godinama je nosila platinasto plavu kosu kao zaštitni znak, ali ranije ove godine je eksperimentirala s ružičastom, što joj se, čini se, svidjelo pa je to odlučila ponoviti.

 

Danijela je uz novu boju kose objavila i da će ove godine sudjelovati na Svjetskom prvenstvu u branju maslina, kao kapetanica tima.

Dvornik na Instagramu ima oko 80.000 pratitelja, a oni je podržavaju u svakodnevnim avanturama.  Zato ne čudi da je dobila gomilu pozitivnih komentara na račun novog imidža, a mnogi u joj pisali kako joj ružičasta odlično stoji.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
ObrenM
19:55 11.10.2019.

Nemojte kritizirati ovu gospodju,a jos manje njenu curicu,Avu Karabatic, zatim,Jelenu Veljacu,Severinu,Nives Celzijus i ostale elitne dame.Tko se usudi nesto negativno,a istinito napisati o tim dragim osobama ima ce posla sa pravednim i strogim Adminom.Ovo je provjereno u praksi vise puta.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
14:27 11.10.2019.

Moraš biti drogiran da s ovom ženom se pojaviš bilo gdje a kamo li da si njezin obožavatelj. Obožavatelj čega??? Što ta praznina radi u novinama uz tisuće i tisuće naših vrijednih i radišnih žena?

Avatar grbadeva
grbadeva
14:17 11.10.2019.

Gospođo Danijela, što ste po zanimanju, i čime se bavite, upita jednom netko znatiželjan. Pa ja sam udovica D. Dvornika, odgovori ona čudeći se neinformiranosti znatiželjnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije