Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dirljiv video

Danijela Dvornik ganula mnoge: 'Otac mi je slijep, a ona ga vodi po kući'

Foto: Miranda Cikotic/Pixsell
1/5
26.12.2019.
u 12:23

Danijela Dvornik na svom je Facebooku objavila emotivan video koji je oduševio njezine brojne pratitelje.

U obitelji Dvornik vlada prava blagdanska idila. Cijela obitelj ovih je dana na okupu, a glavna zvijezda je mezimica obitelji, malena Balie Dee. Kći Elle Dvornik obožavatelje svojim simpatičnim zgodama oduševljava iz dana u dan, a posljednjim videom mnogima je natjerala suze na oči.

Naime, Danijela je na svom Facebooku objavila emotivan video koji prikazuje Balie kako vodi svog slijepog pradjeda po kući držeći ga za ruku.

- Moj otac je oslijepio ali Ona ga vodi i pokazuje put po kući, voli se s njim družiti a njemu je ona sreća velika - napisala je Danijela uz video koji je u kratko vrijeme oduševio njezine pratitelje.

- Daniela.....ovaj video je sve. Sve ono što čovjek je i treba da bude. Sve ono što treba njegovati. Ovaj video pokazuje kako,bez obzira na prošlost naša djeca rastu u predivne ljude i rađaju i odgajaju isto tako divna bića. Cijeloj obitelji želim pregršt Božjeg blagoslova,zdravlja i ljubavi - poručila je jedna od Danijelinih pratiteljica.

- Predivno...dokaz da sve polazi od kućnog odgoja i roditelja. Odmalena usađujemo djeci osjećaj ljubavi, poštovanja, uvažavanja, različitosti, humanosti... Bravo Danijela, bravo tebi Balie i tvojim roditeljima...bravo cijeloj obitelji koja zna pružati ono najvažnije...toplinu doma i ljubavi - zaključila je druga ispod snimke koja je u samo dva sata pregledan više od 4 tisuće puta.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
12:39 26.12.2019.

Baš sam strepio da će proći Božić bez Dvornikovi.

NA
Naj
13:24 26.12.2019.

Nema mi negativnog komentara.

IL
ilustrator
13:03 26.12.2019.

obožavao sam dina... ove dvije plavuše su tako iritantne, strahi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije