Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neslavni rekord

Daniel Popović prvi dualist, svi su mu "farmeri" udijelili šibicu

Daniel Popovic
08.04.2010.
u 14:37

Nisam baš previše ni radio, nisam niti tip koji bi nešto previše radio, moram biti motiviran za to - kratko je poručio Daniel koji je posljednjih dana govorio kako namjerava izaći jer ga čekaju koncerti.

Daniel Popović jednoglasno je izabran za prvog dualista. Naime, svi su mu "farmeri" ponudili šibicu čime je srušio neslavni rekord. No pjevač legendarne "Julie" nije se previše uzbuđivao što su izabrali njega, a ne Nikol Bulat.

- To sam i očekivao, tu se nema što reći, istina je da nisam pokazivao previše zanimanja za posao. Nisam baš previše ni radio, nisam niti tip koji bi nešto previše radio, moram biti motiviran za to - kratko je poručio Daniel koji je posljednjih dana govorio da namjerava izaći jer ga čekaju koncerti, no gdje i kada nije otkrio budući da vjerojatno ni on sam ne zna gdje bi se trebali održati.

Ubrzo je Daniel sam sebe demantirao i u razgovoru s Kikijem potvrdio je da mu se baš ne ide s "Farme", odnosno da bi želio doći do novca koji pripada pobjedniku.

- U identičnoj si situaciji k'o Goran Prečanski (pobjednik Farme u susjednoj Sloveniji), nije ništa radio, ljudi su ga osuđivali, a on se nije dao maltretirati i na kraju je pobijedio - ispričao je Daniel svoju agendu kojom misli do konačne pobjede.

Komentara 1

EU
eugen
16:17 08.04.2010.

Vidi se da je Crnogorac,hahaha!Ne voli raditi,hahaha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije