Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stvarno je pretjerala

Danas više ne izgleda ovako! Bila je seks simbol 90-ih, a onda je uništila lice operacijama

Foto: Profimedia
1/7
08.08.2020.
u 15:20

Flynn Boyle se zadnji put pojavila u javnosti 2018., a strani mediji tvrde da je u rukama držala bocu žestokog pića dok je vozila osobni automobil.

Američka glumica Lara Flynn Boyle ne pojavljuje se često u javnosti. Glumicu gotovo dvije godine nitko nije uspio fotografirati ni vidjeti, skrivala se od znatiželjnih pogleda obožavatelja, a ponajviše zato što je lice uništila plastičnim operacijama.

Flynn Boyle se zadnji put pojavila u javnosti 2018., a strani mediji tvrde da je u rukama držala bocu žestokog pića dok je vozila osobni automobil.

Foto: Profimedia

Podsjetimo, Lari je popularnost i slavu donijela je uloga u seriji Twin Peaks. Imala je dvadeset godina kada je dobila ulogu Donne i svi su odmah zamijetili plavooku glumicu koja je zračila seksepilom. Postala je seks-simbol devedesetih i ostvarila je nekoliko zapaženih uloga u filmovima poput "Ljudi u crnom" i "Sreća", ali ništa nije ostavilo traga kao uloga Donne. U medijima se više pisalo o njenom ljubavnom životu i estetskim zahvatima koji su joj uništili prirodnu ljepotu.

Foto: Profimedia

Tijekom snimanja Twin Peaksa bila je u vezi s Kyleom MacLachlanom i zbog njihove ljubavne veze čak su mijenjali i scenarij. Početkom 2000-ih na njen šarm i ljepotu pao je i Jack Nicholson, a nakon ljubavnog kraha s Nicholsonom Lara je postala ovisna o estetskim zahvatima koji su potpuno izobličili njeno lice i učinili je neprepoznatljivom. Glumica se nije mogla nositi s prirodnim procesom starenja i pokušala ga je usporiti, ali efekt je bio sasvim suprotan i sada pripada onoj skupini hollywoodskih glumica koje su ogledni primjer kako odlasci pod nož mogu uništiti prirodnu ljepotu. Estetski kirurzi kažu da je glumica operirala nos i pretjerala s botoksom koji joj je izobličio lice.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:44 09.08.2020.

I da nije uništila lice nakon toliko godina ne bi izgledala isto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije