Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate ga se?

Danas ga više nitko ne prepoznaje! Bucko iz hit filmova sada je kao model, a težio je 220 kg

Foto: Instagram
1/5
13.01.2021.
u 16:06

Fotografije koje glumac objavljuje posljednje vrijeme na društvenim mrežama pokazuju da je gotovo uvijek u teretani, te da pazi na ono što jede.

Ethan Suplee glumac je kojeg pamtimo kao Randyja u poznatoj komediji  'Zovem se Earl', a osim toga pojavio se i u mnogim poznatim filmovima, no sada je u javnost dospio zbog nečeg sasvim drugog. Naime, Ethan je postigao nevjerojatnu fizičku transformaciju i od 220-ak kilograma koliko je težio u najtežoj fazi svog života, dospio je na naslovnicu magazina Men's Health.

Foto: Instagram screenshot

Fotografije koje glumac objavljuje posljednje vrijeme na društvenim mrežama pokazuju da je gotovo uvijek u teretani, te da pazi na ono što jede. Iako se nadao da će gubitkom kilograma njegova karijera procvjetati još i više, izgubio je, osim kilograma, i poslove. 

Mršavljenje ga je zamalo koštalo i važne uloge u seriji 'Chance' u kojoj glumi uz Hugha Laurieja. Naime, glumca su htjeli angažirati onakvog kakvog ga je publika zavoljela, a on se na audiciji pojavio vidno tanji. 

Foto: Instagram screenshot

- Uspješno sam izgubio kilograme zahvaljujući svakoj dijeti koju sam provodio posljednjih 20 godina, ali bi ih ranije i vrlo brzo vraćao. Zasitio sam se toga i odlučio drugačije živjeti. Sada sam na apsolutnom vrhuncu.  Proveo sam 35, 40 godina, a da nisam skinuo majicu u javnosti. Tu je još opuštena koža, tu su i ožiljci, no to je ono što ja jesam - ispričao je glumac za Men's Health.

Ključne riječi

Komentara 2

LA
lajh1985
17:24 13.01.2021.

ali za ovo sto mu ostalo visit trebat ce operacija

XM
xman100
06:51 14.01.2021.

Da li ga prepoznajem? Teško.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije