Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slatki uspjeh

Bivši član hrvatskog boy benda zvijezda među mališanima u Africi

damir kedžo
Foto: Crna kuća
1/4
11.03.2015.
u 13:44

Mladi Damir Kedžo oduševio se doznavši da članovi neprofitne organizacije Mali dom koja pomaže djeci u Africi prate njegov rad

– Onaj feeling kada prvi put čuješ pjesmu i naježiš se – komentirala je obožavateljica na Facebook stranici Damiri Kedže. Pohvale su upućene Kedžinu singlu "Kada ljubav stisne zube" s kojim se 27-godišnji pjevač popeo na drugo mjesto glazbene ljestvice Narodnog radija. Impresivan spot za ovu dirljivu ljubavnu pjesmu snimljen je na čuvenom Titovu brodu Galeb na minus 8 stupnjeva, a Damir opisuje kakvo je to bilo iskustvo.

– Brod je predivan, iako u lošem stanju. Snimati na dijelu povijesti genijalan je osjećaj. Bilo je iznimno hladno, a snimanje je trajalo 19 sati. Redatelji John Kardum i Ira Tomić su vrhunski profesionalci i nisu htjeli ništa prepustiti slučaju. Nije mi žao što sam se smrzavao. Spot je ispao izvan svih očekivanja – sa smiješkom kaže pjevač, koji se predstavio i kao glumac u mjuziklima. Za ulogu biskupa Hudija u mjuziklu "Crna kuća" osvojio je nagradu hrvatskog glumišta, a njegovu izvedbu hvalila je i Tereza Kesovija.

– Pohvala Tereze Kesovije znači mi jako puno. Postoje planovi za dva nova mjuzikla u kojima bih trebao igrati, ali ne smijem još ništa otkrivati. Jedva čekam – uzbuđeno kaže Kedžo. Nedavno se oduševio kada je dobio video u kojem članovi neprofitne organizacije Mali dom koja pomaže djeci u Africi ondje slušaju Damirovu obradu pjesme "All Of Me" Johna Legenda.

– To mi je jako drago i zahvalan sam na tome – kaže.

>>Damir Kedžo: The Voice je lijepa prilika za rad s profesionalcima

Komentara 1

KL
klek88
15:21 11.03.2015.

Brz oporavak od operacije !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije