Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivna večer

Damir Kedžo Rijeci poklonio najljepši koncertni poklon za Dan žena!

Damir Kedžo
Foto: Dragan Perković (LaVie Studio)
1/10
09.03.2016.
u 15:31

Dan žena poseban je dan svih pripadnica ljepšeg spola, a jučer se u Rijeci obilježio velikim koncertom Damira Kedže i njegovih gostiju u Centru Zamet.

Iza Damira Kedže najveći je koncert u njegovoj karijeri, a dojmovi se još uvijek zbrajaju, ‘Predivna večer, prepuna dvorana, dva i pol sata nezaboravnog koncerta i druženja s publikom koja mi je davala dodatnu energiju. Drago mi je kako su reakcije dobre, te da sam odabran da nakon Nene Belana, Marka Tolje, Josipe Lisac i Massima poklonim svoj koncert ženama Grada Rijeke.’, istaknuo je Damir Kedžo.

Kako smo i najavili Damiru su se na koncertu pridružili i njegovi gosti, prekrasna Tina Vukov, iznimno talentiran makedonski pjevač David Temelkov te posebni gosti iz Rusije grupa Guru Groove Fundation.

Prepuni Centar Zamet s Kedžom je uglas otpjevao njegove posljednje pjesme u izdanju Hit Recordsa singlovima ‘Korijen u pijesku’, ‘Tebi sve sam oprostio’, ‘Kada ljubav stisne zube’ ali i starije pjesme.

'Zahvaljujem se Tini, Davidu i grupi Guru Groove Fundation što su mi bili gosti na koncertu I skupa sa mnom dijelili pozornicu, a svoj posao su odradili vrhunski i profesionalno’.

Tradicionalni koncert za Dan žena u Rijeci još jednom je obilježen na najljepši mogući način jedinstvenim izvedbama Damira Kedže koji posljednjih nekoliko mjeseci živi najljepše trenutke svoje karijere.

Kako je protekao koncert u Rijeci provjerite u fotogaleriji koju potpisuje Dragan Perković (LaVie Studio).

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije