Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio je zaražen

Damir Kedžo nakon osobnog iskustva uputio apel svima: 'Molim vas još više da nosite maske'

Damir Kedžo
Foto: J.R. Produkcija
1/7
22.10.2020.
u 13:49

"Lijepo je biti na ulici, u dućanu, ali nakon osobnog iskustva s COVID-19, još vas više molim da nosite masku i držite distancu", poručio je Kedžo.

Pjevač Damir Kedžo početkom listopada obožavateljima je otkrio da je zaražen koronavirusom. Dva je tjedna bio u samoizolaciji, a sada se ponovno javio pratiteljima i otkrio im novosti o svom zdravstvenom stanju.

Damir Kedžo
1/8

"Dragi moji. Nakon 2 i pol tjedna doma, lijep je osjećaj biti van i disati svježi zrak. Lijepo je biti na ulici, u dućanu, ali nakon osobnog iskustva s Covidom, još vas više molim da nosite masku i držite distancu. Drago mi ja što sam napokon u studiju, snimam pjesmu koja me ježi od glave do pete. A to je dobar znak", poručio je Kedžo putem Instagrama.

U komentarima su mu se odmah javili obožavatelji. "Hvala dragom Bogu da je sve iza tebe", "jako mi je drago da si uspio pobijediti COVID-19", "Lijepo je vidjeti te opet nasmijanog i punog energije! Radujem se novoj pjesmi. Biti će izvrsna kao i sve ostale", poručili su mu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Damir je otkrio početkom mjeseca da je zaražen. "Dragi moji, moram podijeliti s vama da sam pozitivan na COVID-19. Nalazim se doma, u izolaciji sam i osjećam se dobro. Sljedećih 14 dana komunicirat ćemo online i čekati da sve ovo prodje. Čuvajte se, nosite maske, mjerite temperaturu i ako bilo što posumnjate, javite se svojem liječniku", kazao je Damir i priložio video iz samoizolacije.

Inače, pjevač se nedavno pohvalio kako je u karanteni povremenim postom izgubio četiri kilograma viška. – Prvih nekoliko dana bilo mi je čudno i stalno sam mislio o 16:8. Bio sam gladan u glavi, a ne stvarno gladan, zato što nema onog stalnog grickanja svega i svačega, jer tijelo dobiva kvalitetne i konkretne obroke – objašnjava nam pjevač koji zbog pjevanja živi svaki dan drukčije, ali to iznimno voli iako to podrazumijeva nedostatak rutine kad se jede. – Ovaj način prehrane uvodi svojevrsni red, a ja volim red. Volim kad je sve po kalendaru i rasporedu – rekao nam je Kedžo te dodao: – Tijelo se brzo navikne na bolje, nije samo stvar reguliranja kilograma jer se danas i puno bolje osjećam. Točnije, već nakon dva dana bolje sam se osjećao, zato nema mjesta demotivaciji. Naprotiv, svakim danom mi je motivacija veća – kaže pjevač koji je zbog novog režima prehrane otkrio drukčije obroke.

Ključne riječi

Komentara 20

EP
Epil
14:09 22.10.2020.

I? Ni rijeci o mucenju i trpljenju strasnih bolova od ove nazovi bolesti? Simptomi? Nula bodova. PROPAGANDA!

A7
A7ibaba
14:31 22.10.2020.

I ja tebi upucujem apel da se nosis u pm

Avatar Moj_Prijatelj_Vili
Moj_Prijatelj_Vili
14:37 22.10.2020.

Kako se jedan pjevac sada moze tako brzo naprezati sa svojim disnim sustavom tek 2 tjedna nakon sto je prebolio smrtonosan raspiratorni virus? Gdje su one slike koje su pokazivale kako COVID potpuno unisti pluca, kako je moguce da ovaj snima album sa ostecenim plucima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije