Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na rubu suza

Daliborka i Matej zaratili nakon poraza: 'On je tempirana bomba. Čim nema novca on puca po šavovima'

Foto: RTL
1/6
30.09.2020.
u 19:55

Daliborka i Matej posvađali su se nakon što jedini nisu prošli zadatak isprobavanja hrane prekriženih očiju. Razljutilo je to Mateja koji nije krio svoje nezadovoljstvo.

Daliborka i Matej, par koji se upoznao i zaljubio u domu za nezbrinutu djecu, izazivaju sve više pozornosti svojim odnosom u showu 'Superpar'. Njihove svađe iz dana u dan sve su učestalije, a njihove tenzije počeli su osjećati i drugi natjecatelji od kojih su neki uvjereni da su u show stigli samo zbog novca.

1/12

Daliborka i Matej posvađali su se nakon što jedini nisu prošli zadatak isprobavanja hrane prekriženih očiju. Razljutilo je to Mateja koji nije krio svoje nezadovoljstvo.

- OK, dobro, nismo prošli zadatak. Idemo dalje, a ne da se dereš na mene i budeš bezobrazan. Ne prepoznajem te u puno situacija. Ne mogu vjerovati da si to ti - govorila je vidno potresena Daliborka koja je bila na rubu suza jer joj je njezin dragi zbog zadatka koji nisu prošli 'opsovao sve što je stigao'.

Dalibor je kasnije pojasnio kako se boji da bi zbog Davorke mogli ostati bez novca. - Dolazim u situaciju da neću pokupiti lovu - rekao je Matej. -Taj novac će ti sve u životu donijeti? Super, možda izgubiš mene zbog para - odbrusila mu je Davorka.

Foto: RTL/Screenshot

Da su je novac doista motiv smatra i Gordon. - Matej je tempirana bomba. Kad on pukne nikad ne gleda svoju grešku nego traži grešku u njoj. Čim nema novca on puca po šavovima - zaključio je natjecatelj 'Superpara'.

Podsjetimo, Matej i Davorka zajedno su odrasli u domu za nezbrinutu djecu.Matej je u domu završio s devet godina, a Daliborka je često bila po domovima. Dopisivali su se preko Facebooka i na kraju spojili, a ona je prvi put bila trudna već sa 19 godina.Danas su roditelji dvoje djece, a u braku su već šest godina.

Daliborka, trenutačno radi kao konobarica. Kod supruga najviše voli to što je uvijek optimističan dok Matej kaže da njegova supruga nema mane. - Mi nemamo nikog osim jedno drugog. Sve što smo stvorili stvorili smo sami i ne želimo ovisiti ni o kome. S ovim showom i bez showa - mi jesmo superpar! - rekao je Matej u jednoj prvih emisija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije