Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševljeni redatelj

Dalibor Matanić postao otac: Na svijet stigla Lola!

helena minić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
10.08.2015.
u 16:00

Dalibor i Helena vjenčali su se krajem prošle godine, a početkom ove godine objavili su i da će krajem ljeta dobiti djevojčicu

Redatelj Dalibor Matanić prvi put postao je otac. Njegova supruga, glumica Helena Minić Matanić, na svijet je danas donijela djevojčicu Lolu Matanić.

Malena je rođena u 15.15, a sretni otac odmah je vijest podijelio i s prijateljima na Facebooku. – Lola Matanić, 10.08.2015. Objavljuju dvoje najsretnijih ljudi u svemiru!!!!!!! – napisao je Matanić.

Dalibor i Helena vjenčali su se krajem prošle godine, a početkom ove godine objavili su i da će krajem ljeta dobiti djevojčicu.

>>Helena Minić i Dalibor Matanić vjenčali se u crkvi svete Foške!

>>Dalibor Matanić i Helena Minić dobit će djevojčicu!

Komentara 12

MR
MRUDante
17:25 10.08.2015.

To je neka specijalna beba ili?

ST
Stipan
20:00 10.08.2015.

Ja imam dva sina , šest unuka i jedno praunuče! I nitko o tome ne piše.

LE
LeonardS
08:53 11.08.2015.

Meni izuzetno iritantan par

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije