Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
škakljivo pitanje

Dakota Johnson porječkala se s mamom Melanie Griffith na dodjeli Oscara

dakota johnson
Foto: Pixsell
1/2
24.02.2015.
u 08:44

Zaustavila ih je na crvenom tepihu novinarka koju je najviše zanimalo hoće li Melanie pogledati film '50 nijansi sive' u kojem Dakota igra glavnu ulogu

Dakota Johnson ove je godine na dodjelu Oscara stigla u društvu majke Melanie Griffith.

Zaustavila ih je na crvenom tepihu novinarka koju je najviše zanimalo hoće li Melanie pogledati film "50 nijansi sive" u kojem Dakota igra glavnu ulogu. Intervju je pomalo neugodan jer je Melanie jasno dala do znanja da ne planira gledati film, što je zasmetalo Dakoti.

Melanie se nije dala te je objasnila kako bi joj bilo čudno gledati kćer u filmu takve tematike. Dakota, pak, nije odustajala te je rekla kako će njezina mama jednog dana pogledati film.

>>Uspjeh '50 nijansi sive' zvijezdi filma osim slave donio i prekid

>>Tri žene uhićene nakon što su na prikazivanju kino hita napale muškarca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije