Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan zaljubljenih

Dado Topić: Pogled u oči i dodir su najvažniji za istinsku ljubav

dado
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
14.02.2014.
u 13:00

Iza glazbenika i njegove supruge Mirjane već je dvadeset zajedničkih Valentinova, no Dado naglašava da mu taj dan nije potreban kako bi suprugu izveo na večeru, donio joj cvijeće ili učinio nešto lijepo za nju.

Tamo gdje je ljubav, ona je tamo prisutna stalno, a kad je prizivaju samo za Valentinovo, ne vjerujem da je to baš prava ljubav. To je blaga kozmetika za nešto što ne postoji. Mislim da je Valentinovo dan kad muškarci moraju pokušati izvući maksimum osjećaja koje bi inače trebali uvijek pokazivati, a na taj su dan posebno motivirani da budu nježni, pažljivi i da vole – priča Dado Topić.

Iza glazbenika i njegove supruge Mirjane već je dvadeset zajedničkih Valentinova, no Dado naglašava da mu taj dan nije potreban kako bi suprugu izveo na večeru, donio joj cvijeće ili učinio nešto lijepo za nju. No, istinsko iskazivanje ljubavi, dodaje, ne leži u materijalnom, već u najjednostavnijim gestama.

– Pogled u oči i dodir dvije su jako važne stvari koje čine istinsku ljubav. Romantik sam, a vjerujem da posesivnost i sebičnost nemaju veze s pravom ljubavi – ističe.

>>Pamela i Filip otkrili: Tko voli Valentinovo, a tko baš i ne?

Komentara 1

AR
Army
13:50 14.02.2014.

Adolf Topic vec je 20 godina u braku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije