Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spreman pomoći

D. Hoffman spasio džogera koji je doživio srčani udar

dustin hoffman
pixsell
08.05.2012.
u 09:26

U šetnji londonskim Hyde parkom vidio je mladića kako pada u nesvijest, nazvao je hitnu pomoć i pazio na njega dok nisu stigli liječnici

Jedan od najvećih hollywoodskih glumaca našao se u prilici nekom spasiti život, i to ne na velikom filmskom platnu nego u stvarnom životu.

Naime, 74-godišnji glumac spasio je život mladiću koji je džogirajući u londonskom Hyde parku doživio jak srčani udar. Hoffman je bio u jutarnjoj šetnji kad je vidio čovjeka kako pada na tlo. Potrčao mu je u pomoć i nazvao hitnu pomoć. Petnaest minuta pazio je na mladog đogera dok nisu stigli liječnici.

Advokat Sam Dempster, kojem je glumac pomogao, još se oporavlja od srčanog udara koji se dogodio prije mjesce dana i zahtjevne operacije. Uspio je doći do glumca koji mu je spasio život i zahvaliti mu na ljudskoj gesti.

– Dustinu želim reći jedno veliko – hvala! Spasio mi je život. Ne sjećam se ničeg što se dogodilo, znam da su mi u bolnici rekli kad sam došao sebi da me spasio Dustin Hoffman. Nevjerojatno! – rekao je Dempster.

Glumac je, kažu bolničari, pohvalio osoblje hitne koje je vrlo brzo stiglo na mjesto nesreće.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije