Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMAGOJ DUVNJAK

D. Duvnjak: Sat i pol treninga je možda korisnije od pola sata seksa

DUVNJAK (1)
Foto: pixsell
1/3
12.11.2011.
u 13:30

Rukometaš njemačkog HSV-a svoju nježniju polovicu Luciju Žulj, studenticu socijalnog rada nikada nije tjerao da vježba. – Lucija ima faze kada trenira, ali redovito ulaže u sebe i u svoje tijelo – pohvalio je svoju dragu Đakovčanin.

Hrvatskom rukometnom reprezentativcu Domagoju Duvnjaku nije bilo lako stati na traku za trčanje i odmjeriti snage s jednim od najbržih Dinamovaca Luisom Ibáñezom.

Dvoboj dvojice uspješnih sportaša odvio se na otvorenju prve running store trgovine u Hrvatskoj “Game5”, specijalizirane za opremu za trčanje. Očekivano, 23-godišnji nogometaš na pokretnoj je traci bio nešto brži od svoga vršnjaka rukometaša.

– Idem u teretanu, a nekad mi se pridruži i djevojka. Moram priznati da je ponekad moram nagovarati da vježba pa joj kažem da je bolje da se nečime bavi nego da se dosađuje – kaže simpatični Lucho koji dvije godine mlađu studenticu ekonomije Mateu Alegić planira odvesti pred oltar. – Sigurno ćemo se vjenčati, ali još nismo odredili datum. Znam da će biti u naredne dvije i pol godine – povjerio nam je Ibáñez. Za razliku od Luisa, rukometaš njemačkog HSV-a Domagoj Duvnjak svoju nježniju polovicu Luciju Žulj, studenticu socijalnog rada nikada nije tjerao da vježba.

–Lucija ima faze kada trenira, ali redovito ulaže u sebe i u svoje tijelo – pohvalio je svoju dragu Đakovčanin. –Igramo dvije utakmice tjedno, a treninzi su svaki dan po sat i pol do dva – otkrio je Domagoj djelić svoje svakodnevice.

Zgodni rukometaš prokomentirao nam je škakljivu izjavu Ivane Mišerić da je pola sata trčanja bolje za zdravlje od pola sata seksa.

– Sat i pol trčanja je možda korisnije od pola sata seksa – kazao je Duvnjak.

Ključne riječi

Komentara 4

CA
campa
19:09 12.11.2011.

Neznam kako komentirati izjavu ovako mladog čovjeke.Svatio bi ga da ima 60 godina i kaže da šetnja od sat i pol vremena više k,oristi o seksa.

KA
karambita
21:34 12.11.2011.

Ma ja ga radije stavim..a nek trce oni koji moraju

MI
miki55
10:53 17.11.2011.

Ovome je vrana mozk popila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije