Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedan mode

Cvitanović: Nisam ni znao da bivša ima reviju, mi smo u sporu

Igor Cvitanović
Foto: Goran Stanzl
1/2
07.06.2016.
u 10:00

Bivši nogometaš pogledao je revije na Zagreb Fashion Weeku jer je htio biti pratnja supruzi Tanji koja je bila predstavnica sponzora

Na ovogodišnjem izdanju Fashion Weeka Zagreb by Afrodita ukazalo se i jedno sportsko lice koje nije baš uobičajeno vidjeti na modnih događajima – bivši nogometaš Igor Cvitanović u društvu supruge Tanje Gugić. Kako je tu večer reviju imala i njegova bivša supruga Marija, mnogi su pomislili da je Igor upravo njezin gost.

– Ne, ja sam došao isključivo zbog svoje supruge Tanje. Naime, ona je predstavnica jednog od sponzora događaja Las Chicks i Marc Inbane i zamolila me da joj budem pratnja, na što sam, naravno, rado pristao. Nisam ni znao da moja bivša supruga ima reviju, pa ja sam s njom još uvijek i na sudu – objasnio nam je Igor Cvitanović.

Dodao je da mu je ovo prvi odlazak na ovakvo događanje i da inače modnu scenu uopće ne prati. Igor Cvitanović u braku je sa sadašnjom suprugom dvije godine, a od Marije se rastao prije 13 godina.

>> Fashion Week Zagreb by Afrodita oduševio prisutne u veličanstvenom tajnom vrtu

Komentara 1

JO
jozomeda
11:02 07.06.2016.

d...l

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije