Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrivene tajne

Cure novi detalji s dvora: Meghan je znala da je sve gotovo kad je Kate napravila ovo

Wimbledon 2019
Foto: Frank Molter/DPA/PIXSELL
1/5
19.08.2020.
u 21:30

Njihov odnos nije napredovao i čini se da se druže samo kada stvarno moraju, što je i jedan od razloga za prekid suradnje na zajedničkim humanitarnim projektima.

Iako su Meghan i Harry započeli novi život u Americi i pokušavaju se priviknuti novonastalu situaciju daleko od ostatka obitelji, javnost i dalje gori za novim informacijama o razdoru.

Harry i William nemaju dobar odnos, a čini se da se Vojvode od Sussexa ne slažu dobro ni sa drugim članovima obitelji. 

U novom dokumentarcu ipak, fokus je i na odnosu između Meghan i Kate. Stručnjakinja za kraljevsku obitelj, Katie Nicholl tvrdi da je bivša glumica previše očekivala od odnosa s Middleton. Bila je uvjerena da će joj Kate postati najbolja prijateljica i pokazati joj kako se treba prilagoditi na kraljevski život. 
No, kate je kao buduća kraljica bila previše zauzeta svojim životom i obavezama, ali je isto tako bila uvjerena da s Markle nema ništa zajedničko

Njihov odnos nije napredovao i čini se da se druže samo kada stvarno moraju, što je i jedan od razloga za prekid suradnje na zajedničkim humanitarnim projektima. 
Stručnjakinja je dodala i da je Meghan jedna situacija najviše pogodila, te potvrdila da nije poželjna u obitelji. Naime, šogorice su se dogovorile da će zajedno ići u shopping no, Kate je na kraju potpuno ignorirala Meghan i otišla sama u London. 

Komentara 4

MA
Matrix5
15:22 28.08.2022.

Joj

Avatar Damating
Damating
22:52 19.08.2020.

Jel iz su sexa ili nije. Da je samo iz sexa bila ni normalna.

DU
Deleted user
22:15 19.08.2020.

Megan je normalna osoba, Kate umišljena nepostojeća stvarna veličina. Ako dva brata ne znaju izaći na kraj s tim žalosno je da se njih dvojica udalje. Brat je uvijek brat ma što žene govorile i radile!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije