Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Cure idu na izlet, a momci brbljaju o Ivaninim ljubavnicima

10.05.2009.
u 18:11

Kao gazdarica Farme, reality showa Nove TV, Simonica je odlučila na izlet povesti samo nježniji spol.
– Dragi farmeri, idemo na izlet! Posljednji smo put vukli šibice, ali iskreno se bojim da ovaj put opet ne izvučem šibicu i ostanem. Pa ako se slažete da dečki ostanu na Farmi, onda mi cure idemo – domislila se mala mudrica Simona.

“Složne” kao uvijek, uz poklič “dok nas fenjer ne rastavi”, čije značenje zacijelo ne razumiju ni same, cure su se radosno počele savjetovati o modnim kombinacijama koje će odjenuti te uvjerile razuzdanu Simonicu kako nije baš prilika da odjene izazovnu haljinicu koju je odabrala.

A dok su se one bavile tričarijama, Mario i Dino pileći drva pokrenuli su ozbiljnu raspravu o ljubavnom životu napaljene Ivane Paris. – Prvo je bila s N. P., onda su raskrstili. Zatim je bila s ovim drugim i onda je njega prevarila s N. P. On je to doznao i pošizio. I, znaš što još? Oni se jako dobro znaju – ispričao je Mario.

Iz priče se može pretpostaviti da je N. P. možda Novica Petrač s kojim se Ivanu povezivalo, a “onaj drugi” onda bi mogao biti novinar Zvonimir Jurčić s kojim je Ivana navodno bila prije ulaska u show. Zbunjeni Bubi rekao je da mu je to sve odvratno.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije