Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ana Gruica

'Čujem da me mnogi osuđuju i žao mi je tih ljudi'

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/9
29.08.2018.
u 14:46

Glumica otkriva kako se slažu njen suprug Boran Uglešić i njen bivši partner Hrvoje Šalković.

Splitska glumica Ana Gruica u intervju za Story priča braku s Boranom Uglešićem te odnosu s bivšim partnerom Hrvojem Šalkovićem s kojim  ima trogodišnjeg sina Ivana Marata.

- Znam da mnogi ne razumiju moje postupke i čujem da me osuđuju, ali zapravo mi je žao tih ljudi. Mogu se kladiti da isti ti koji o meni ružno govore u ovom našem malom selu od države, žive u nesretnom braku i imaju tužnu djecu. Savjetujem im da smognu snage i nađu izlaz iz svoje situacije te prije svega djeci daju priliku za lijep život - istaknula je Ana u intervju. 

Gruica kaže kako sa Šalkovićem ima više nego korektan odnos i dodaje kako čak može reći i prijateljski, a osvrnula se i na odnos njenog supruga i bivšeg partnera.

- Boran i Shale izvrsno se slažu. U nas to izgleda jako civilizirano, iako se za mene to možda i ne bi reklo. Moram pohvaliti svoje roditelje Silvanu i Špira, Shaline roditelje, baku Vlastu i dedu Miju, te Boranove roditelje, Tanju i Bebu, koji su, iako ljudi starog kova, lijepo i zdravo prihvatili situaciju, iako im sigurno nije uvijek bilo najjasnije, a time su pokazali da ne stavljaju sebe na prvo mjesto nego djecu i unučad te njihovu sreću - zadovoljno kaže glumica. 

VIDEO Hrvatice vole prirodni look

Komentara 17

DU
Deleted user
15:39 29.08.2018.

lose cujes, nikoga nije briga za tebe i tvoje veze

SA
SamoMalo
15:08 29.08.2018.

Ma nitko tebe ne osuduje, nego je ljudima samo zao sto nikad neces spoznati pravu ljubav jer eto i prvi, drugi i treci brak ti je iz interesa. Eto nama je žao zbog tebe... jer to ti je plafon tvog uspjeha. Gold digger

DO
dom7
16:00 29.08.2018.

Izgleda da je najviše profitirao bivši muž, riješio se.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije