Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Crveni tim mora napraviti sklonište i WC, a i plavi tim čeka iznenađenje

Foto: RTL
1/6
15.10.2018.
u 13:54

Sebastian Fleiss vodi ih na četiri dana logorovanja, gdje će morati naučiti preživljavati.

Osim što su ostali bez trenera Marija Mlinarića, crvene iz showa "Život na vagi" dan nakon vaganja dočekalo je još jedno iznenađenje.

Odnosno, probudilo ih je iznenađenje! Sebastian Fleiss vodi ih na četiri dana logorovanja, gdje će morati naučiti preživljavati. Sami će podignuti šator, napraviti ložište i iskopati rupe koje će im biti WC.

Za to vrijeme plavi tim trenira sa Sanjom, a Nina i Luka pripremaju se za Grawe maraton.

No, na njihovo veliko iznenađenje, i oni će se morati pridružiti crvenima u šumi.  Zašto? Doznajte večeras u 21 sat na RTL-u u novoj epizodi „Života na vagi“!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije