Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Crveni oduševljeno dočekali odlazak od plavih, Mario dobio osobni imunitet!

Foto: RTL
15.10.2018.
u 23:15

Jutro nakon Domagojeva ispadanja u kuću kod kandidata dolazi Sebastian Fleiss – čovjek koji ih budi u cik zore i obavještava da ih u dnevnom boravku čeka odjeća koju trebaju odjenuti. Crveni je tim dočekala posebna odora koja im je dala naslutiti da je pred njima zanimljiv tjedan.

Sebastian je potom objasnio da crvene vodi na četiri dana u prirodu, gdje će morati naučiti kako preživljavati. Za to vrijeme plavi uživaju u doručku i sjedenju na suncu. Nakon dugog hodanja crveni su napokon stigli do svog odredišta koje će im biti dom sljedećih dana, a prvi im je zadatak podignuti šator. To se pokazalo poprilično problematično i trajalo je prilično dugo, a nakon što su konačno uspjeli, Sebastian im je dao sljedeći zadatak - moraju napraviti rov oko šatora, ložište za vatru te iskopati rupe koje će im biti WC.

Plavi su odradili trening sa Sanjom. Jedan su dio odradili pokraj kuće, a drugi u bazenu, što je bilo malo problematično za Magdalenu koja se i dalje boji vode, ali je svejedno odradila trening te na kraju čak i zaronila.

Miro i Marijo napravili su ložište za vatru, a nakon toga morali su pronaći i suho drveće kako bi je mogli naložiti. Crveni su se nakon odrađenog posla počastili kavom, a plavi sve to vrijeme uživaju. Alen je čak priznao da mu nimalo ne nedostaju, a s Ninom je prokomentirao i Domagojevo izbacivanje za koje oboje misle da je bilo potpuno nepravedno te vjeruju kako je njegovo izbacivanje zapravo interni dogovor crvenih.

Nakon prve noći u šumi kandidati su jako zadovoljni boravkom, pa je i Sebastian komentirao kako je iznenađen koliko su dobro prihvatili zadatak. Dok su plavi u pripremama za Grawe maraton, crveni su hodali po planini tražeći vodu kako bi se mogli tuširati. No Sanja je iznenadila svoj tim i rekla im da moraju otići u posjet crvenima kako bi vidjeli što rade. Tamo ih je zapravo dočekala prilika za osvajanje imuniteta. Svaki kandidat mora stati na panj na jednoj nozi, a pobjednik je onaj tko najdulje izdrži tako stajati.

Petar je prvi odustao jer ima bolove u koljenu, a nakon njega odustala je Irena. Na kraju se pokazalo da je najviše koncentracije imao Marijo koji se tako osigurao od ispadanja.

Nova epizoda „Života na vagi“ na programu je u utorak u 21 sat!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije