Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT NA VAGI

Crveni izgubili na vaganju, ostali bez trenera Marija i šokantno potjerali Domagoja kući!

Život na vagi
Foto: RTL
1/4
12.10.2018.
u 21:32

Unatoč dobrom rezultatu na vaganju, Domagoj je odlukom crvenog tima ipak izbačen. U kuću je došao sa 173,6 kg, a izlazi sa 143,1 kg, što je razlika od 30,5 kilograma.

Dok su kandidati očekivali da ih čeka još jedno standardno vaganje, nisu ni slutili što im se sprema. U novom tjednu kandidati će svladati ispriku „nemam gdje trenirati“, a voditeljica Marijana Batinić ih je šokirala viješću da će tim koji bude imao slabiji rezultat ostati bez trenera. Sanja im je dodala da to nije sve bez čega će ostati, ali o čemu se točno radi, reći će im naknadno.

Miro je prvi stao na vagu, koja je pokazala 6,2 kilograma manje, što je izazvalo oduševljenje na vaganju, a svoje izgubljene kilograme poklonio je supruzi za šestu godišnjicu braka. Magdalena je druga išla na vaganje, a ostvarila je gubitak od dva kilograma te sada ima 96,1 kg. Josipa je sa 118,6 kg došla na 117,4 kg, što je gubitak od 1,2 kg ,s čim nije zadovoljna. Iako je dosad ostvarivala odlične rezultate, Irena je ovog puta izgubila samo 0,9 kg zbog čega su svi ostali u šoku. Na Marijanino pitanje je li riječ o taktici s obzirom da ima imunitet, Irena je rekla da to nikad ne bi napravila.

Ivan je izgubio 1,7 kg, dok je Nina izgubila tri kilograma. Marijo je nametnuo velika očekivanja nakon što je zadnji put smršavio više od šest kilograma, ali nije mogao ponoviti sličan rezultat. Sada je izgubio 1,5 kg. Petar je na zadnjem vaganju imao 137,1 kilogram, a današnja vaga je pokazala 2,8 kilograma manje. Domagoj je u odnosu na prethodno vaganje izgubio 4,8 kilograma te trenutno ima 143,1 kilogram. Luka je smršavio 4,1 kilogram i ima 114 kg. Biserka je bila predzadnja na vaganju, a uoči vaganja je priznala da ima tremu. Taj loš osjećaj nije se pokazao opravdanim jer je izgubila 2,3 kilograma, što je za nju odličan uspjeh.

Alen je ostao zadnji na vaganju, a njegovi kilogrami imaju i presudnu ulogu. Njegova vaga pokazala je 4,8 kilograma manje, što je u konačnici plavom timu donijelo pobjedu te nakon pet tjedana ne moraju eliminirati.

Crveni su tako na tjedan dana ostali bez Marija Mlinarića te će morati sami trenirati. Osim toga, crveni moraju odlučili koga izbacuju, ali ne mogu glasati za Irenu jer ima imunitet.

Ivan je svoj glas dao Josipi jer je izgubila najmanje kilograma. Miro je svoj glas dao Domagoju jer nemaju dobru komunikaciju i stalno prigovara. Josipa je isto svoj glas dala Domagoju jer smatra da ne poštuje svoj tim. Domagoj je nominirao Josipu jer smatra da je najlošija karika u timu. Baro je svoj glas dao Ivanu jer misli da bi mu bilo korisnije da bude uz svoju trudnu suprugu.

Irena je glasala za Domagoja jer smatra da se previše muči u kući i dosta vremena provodi sam. I Biserka je svoj glas dala Domagoju jer smatra da „puca po šavovima“ i ne prihvaća zezanciju na svoj račun.

Unatoč dobrom rezultatu na vaganju, Domagoj je odlukom crvenog tima ipak izbačen. U kuću je došao sa 173,6 kg, a izlazi sa 143,1 kg, što je razlika od 30,5 kilograma.

U svom pismu obećanja Domagoj je napisao da se osjeća odlično u kući jer su svi kao tim i nada se da će takvi odnosi i ostati.

Nove epizode „Života na vagi“ na programu su od ponedjeljka do petka u 21 sat na RTL-u!

Ključne riječi

Komentara 1

ZG
Zgodni
23:41 12.10.2018.

Dobim žgaravicu kad onog prepotentnog Miru vidim...bljuv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije