Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj bajke

Croatian Sensation Monika Jakišić prekinula s princem Andrewom

Monika Jakišić Princ Andrew George Clooney Puff Combs
Foto: PA/Pixsell
1/4
04.07.2014.
u 08:17

Jakišić se proslavila kao djevojka Georgea Clooneya, nakon čega su je američki mediji nazivali "Croatian Sensation"

Iako nije ni bilo potvrđeno da je Hrvatica Monika Jakišić zaista u vezi s britanskim princem Andrewom, američki US Weekly piše da 34-godišnji model i 54-godišnji monarh više nisu zajedno.

Andrew je Moniku već zamijenio drugim modelom, Kanađankom Darom Tomanović s kojom je prošli tjedan fotografiran na konjičkom natjecanju Royal Ascot.

Jakišić se proslavila kao djevojka Georgea Clooneyja, nakon čega su je američki mediji nazivali "Croatian Sensation", a u ožujku viđena je na večeri s princem. Golicala je javnost navodnim zarukama s vojvodom od Yorka, ali prinčev glasnogovornik opovrgnuo je zaruke.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Hrvatica uzbunila britansku kraljevsku obitelj fotografijom na Twitteru

>>'Popljuvali' Moniku: Sramoti princa, laže o godinama i željna je slave

>>

Komentara 5

NE
neki
09:14 04.07.2014.

Uvijek se može vratiti u Osijek i raditi u nekom kafiću, jer vrijeme brzo leti...

ZL
Zlaja7
09:49 04.07.2014.

Naci ce sponzorusa uvijek nekog slijedeceg bedaka!

Avatar rajetin
rajetin
12:58 04.07.2014.

Zlaja7, zašto bedaka? Ljudi koji imaju puno novaca kupuju što hoće: kuće, jahte, druge ljude... Čini li ih to sretnima, ne znam, ali sigurno ih ne brine novac koje ove ljepotice iz njih izmame. To ti je kao da ti i ja odemo na pivo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije