Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal na Instagramu

Crna pantera razbjesnila obožavatelje fotografijom na društvenoj mreži!

naomi campbell
Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
1/2
23.12.2014.
u 13:40

Uranjeni božićni poklon slavnoj manekenki zasigurno neće ostati u lijepom sjećanju

Britanski supermodel i bivša glasnogovornica organizacije za prava i zaštitu životinja PETA Naomi Campbell izazvala je zgražanje svojih obožavatelja nakon što je na Instagramu objavila fotografiju svog božićnog poklona.

Naime, skandal je nastao kada se ispostavilo da se Naomi, inače poznata aktivistica za prava životinja, hvali poklonom od pravog krzna i torbicom od zmijske kože.

– Koje razočaranje je ova žena! Bez moralnog kompasa... još jedna sebično i neuko ljudsko biće – glasi jedan od komentara ispod fotografije.

Crna pantera uranjeni božićni poklon dobila je od Riccarda Tiscija, dizajnera modne kuće Givenchy i nije ni slutila da će ju upravo zbog toga obožavatelji razapeti na stup srama.

Slavna manekenka na komentare nije odgovorila pa se ne zna je li riječ o nenamjernoj pogrešci koja je proizašla iz njezina neznanja da je poklon životinjskog podrijetla ili je zaista riječ o osobi bez moralnog kompasa kako ju je jedna korisnica Instagrama nazvala.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Supermodel za sva vremena: I u 44. godini izgleda fenomenalno!

>>Koje dobre noge! Crna pantera u haljini s visokim rasporkom

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
15:48 24.12.2014.

Naravno, radi se o neznanju. Iznenadili bi se kolika je razina neukosti u crnaca uopce.

Avatar Posmatrac NEU
Posmatrac NEU
14:01 23.12.2014.

Crna pantera. Ma kucke su sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije