Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONTROVERZNA EMISIJA

Crkva se protiv ovog showa žestoko pobunila, a sad stiže u Hrvatsku

Foto: RTL
09.01.2020.
u 16:54

Show je vrlo brzo postigao popularnost i postao jedan od najgledanijih u svakoj zemlji, no Crkva se s njim baš i ne slaže.

Originalni format 'Married at First Sight' nastao je 2014. godine u Danskoj, a čini se kako ovaj kontroverzni show dobiva svoju prvu hrvatsku inačicu - 'Brak na prvu'.

Licence za njega već su kupile Amerika, Australija, Brazil, Njemačka, Engleska, Španjolska, pa čak i Srbija. Srpska verzija pod nazivom 'Brak na neviđeno' redovito se prikazuje na televiziji Pink, a u Hrvatsku stiže na RTL

Kako saznaje Slobodna Dalmacija, prva sezona showa snimljena je još tijekom prošle godine i uz drugu sezonu “Superpara” jedan je od proljetnih aduta ove televizijske kuće, a u eteru bi se mogla naći već nakon završetka europskog prvenstva u rukometu koje traje do 26. siječnja.

Show je vrlo brzo postigao popularnost i postao jedan od najgledanijih u svakoj zemlji, no Crkva se s njim baš i ne slaže. Naime, format showa je takav da se mladenci prvi put u životu vide tek pred oltarom gdje imaju pet minuta da odluče hoće li provesti život zajedno ili ne, čime je show proglašen kontroverznim.

Ukoliko kandidati odluče da će se vjenčati, odmah idu na medeni mjesec, a ekipa showa, pa tako i gledatelji, ih prate nekoliko tjedana nakon medenog mjeseca kako bi vidjeli je li im brak na prvi pogled stvarno uspio.

Sve troškove vjenčanja, uključujući i medeni mjesec, plaća produkcija showa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije