Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mali nasljednik

Cristiano Ronaldo Junior jako sliči svom tati

christiano ronaldo
Foto: pixsell
1/5
20.12.2010.
u 10:10

Petomjesečnog Cristiana brižna je baka nedavno odvela na pedijatrijski pregled i u šetnju gradom. Prve fotografije sina slavnog nogometaša dokazuju da mu njegov nasljednik jako sliči.

Dok tata Cristiano Ronaldo (25) juri za loptom po terenu, njegov šestomjesečni sinčić Cristiano Jr. u Portugalu je u sigurnim rukama bake Dolores Aveiro i teta Elme i Katie. Žene obitelji Ronaldo ne odvajaju se od malog šarmera koji već sada neodoljivo nalikuje svojem zgodnom ocu.

Bez straha od fotografa

Vode ga u šoping i na tržnicu, a on kao da je već prihvatio da je meta fotoreportera pa je bez straha gledao u objektiv u trenutku u kojem su nastale njegove prve javne fotografije. Cristianova mama Dolores, u medijima opisivana kao stup obitelji koji vodi glavnu riječ u vezi sa svime što se kod Ronaldovih događa, svoje unuče smatra slikom i prilikom slavnog nogometaša te je uvjerena da će kad naraste biti sportaš. A u sportskom duhu, dakle na isti način na koji je odgajala i svoj ponos Cristiana Ronalda, baka odgaja i Cristiana Jr.-a.

Prije tjedan dana ona i njezin dečko Jose Andrade malog su prvi put odveli na nogometnu utakmicu između madridskog Reala i Auxerrea u Madridu. Tata Ronaldo, oduševljen činjenicom da prvi put igra pred svojim sinom, na terenu je briljirao i Real je pobijedio sa 4:0, a Cristiano je svoj gol proslavio sisanjem palca i pogledom prema tribinama na kojima je prste sisao Cristiano Jr.

Cristiano Ronaldo svijet je šokirao iznenadnom objavom da je u srpnju postao otac. Ljubitelj žena na svojim profilima na Facebooku i Twitteru tada je obznanio:

“S velikom radošću dajem svima na znanje da sam nedavno postao otac dječaka! U dogovoru s njegovom majkom koja želi da njezin identitet ostane tajna, mališan će rasti isključivo pod mojim skrbništvom”.

Voli ga i lijepa Irina

Nagađalo se da je dječakova majka američka konobarica s kojom je nogometaš proveo jednu noć, a postojale su priče i da je zamjenskoj majci platio da mu rodi dijete. Istina je nepoznata. No zna se da se dječak rodio u lipnju, što znači da je začet u rujnu 2009., kada je Ronaldo doista boravio u Los Angelesu i Miamiju. Uz njega su se vezale brojne žene, no baš u to vrijeme kao njegova djevojka predstavljala se 21-godišnja Talijanka Raffaela Fico.

Ali ni ona ne zna ništa o majci Ronaldova sina. Nogometaš je trenutačno u vezi s ruskom manekenkom Irinom Šajk koja je saznavši za dijete negodovala, no sada se veseli svakom susretu s dječakom.

Komentara 2

LU
lukavg
11:56 20.12.2010.

Podsjetimo, nogometaš je dijete dobio iz jednonoćne afere s američkom konobaricom koja je bila skupo plaćena da se odreče prava na dijete. Odreče?? Kakva pismenost.

NE
nevaznajavnosti
16:22 21.12.2010.

Meni je prestrasno da su dijete odvojili od majke, ma kakva bila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije