Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 92. godini

U staračkom domu preminula legenda "Cosby showa"

Foto: Youtube Screenshot
1/3
21.11.2017.
u 12:57

Earlea Hymana pamtimo po ulozi djeda Russella Huxtablea kojeg je glumio osam godina i osvojio je nominaciju za nagradu Emmy.

Glumac Earl Hyman, televizijskoj publici dobro poznat po ulozi djeda Russella Huxtablea u seriji "Cosby show", preminuo je u 92. godini.

Hyman je rođen i odrastao u Sjevernoj Karolini, a u glumu se zaljubio još kao tinejdžer nakon što je u kazalištu gledao predstavu prema pisanom predlošku Henrika Ibsena.

Toliko je zavolio njegova djela da je odlučio naučiti norveški i u Norveškoj je imao i kuću. Hyman je preminuo u domu za umirovljenike Lillian Booth Actors Home u New Jerseyju. Za svoju ulogu u Cosby showu, koju je igrao osam godina, bio je  nominiran i za nagradu Emmy.

Komentara 1

DU
Deleted user
22:21 06.01.2018.

umro je u cvijetu starosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije