Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosan je

Ćorluka pokazao kako provodi vrijeme s bebom: 'Druženje s dečkima. Volim vas'

Franka i Vedran
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/7
28.01.2020.
u 09:39

Dječak se rodio početkom siječnja, a Vedran je ponosan otac koji često na društvenim mrežama objavljuje fotografije s njim.

Nogometaš Vedran Ćorluka na Instagramu je objavio fotografiju sa sinčićem Viktorom.

Dječak se rodio početkom siječnja, a Vedran je ponosan otac koji često na društvenim mrežama objavljuje fotografije s njim. 
Uz fotografiju je napisao: "Druženje na kauču s dečkima. Volim vas." A na fotki drži Viktora u naručju dok se pokraj njih odmara pas Oskar.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

O Vedranu i malenom nedavno je progovorila i Franka Batelić.

– Osjećam se odlično, nije mi bio problem vratiti se na pozornicu samo dva tjedna nakon poroda. Kad volite ovaj posao, kao što ga ja volim, i kad je sve prirodno, onda mi ništa nije teško – kazala je Franka. a onda i odgovorila na pitanje koje sve zanima – kako je mali Viktor? – Ma Viktor je predivna beba. Naravno da se budi noću, ne spavam ni ja zbog njega, ali to je sve razumljivo – kazala je Franka i dodala da joj pomaže i njen suprug Vedran Ćorluka.

– Vedran je sada u Rusiji na pripremama svog kluba, ali koristi svaki slobodni trenutak da dođe. A kad ga nema, onda svaki dan zove i pita kako je naš Viktor – kazala je Franka.

 

Ključne riječi

Komentara 3

NE
nešperlin
10:44 28.01.2020.

Sve su bebe predivne,dok ih mame i tate ljuljuškaju s ljubavlju

Avatar Kaladin
Kaladin
10:56 28.01.2020.

Nemojte se razvest. Budite pametni

JA
Jagica
19:57 28.01.2020.

Od javnih osoba meni među onima od dražih ....obodvoje su mi super...al ne zato što su uspješni......želim im dug život zajedno u novoj njihovoj sreći ....i dao im bog još i sve što požele...jer su zaista zlatni🤗🤗🤗

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije