Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anegdota

Čolić prvi put ispričao zanimljive detalje nastupa za Tita na Brijunima

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/8
10.05.2018.
u 13:40

Čolić je na početku karijere s Lokicama na Brijunima pjevao Titu.

U velikom intervju koji je dao za Nedeljnik jedan od najpopularnijih pjevača iz bivše Jugoslavije Zdravko Čolić pričao je o karijeri, ratu, Draženu Petroviću, Eurosongu, a prvi put se u jednom intervju prisjetio i Josipa Broza Tita i susreta s njim.

Čolić je na početku karijere s Lokicama na Brijunima pjevao Titu. Čolić je tada bio u vojsci kada je dobio poziv da dođe na Brijune pjevati Titu.

– To da vojnik pjeva Titu na Brijunima nije baš bila česta pojava. Poslije mjesec i pol dana u vojsci zove me ekipa iz Doma armije da nastupim pred Titom. Nastupili smo nakon njegova novogodišnjeg govora – djevojke u trikoima, Lokice, i ja u uniformi i kratko podšišan. Tito nam je svima čestitao Novu godinu. Pjevačica Sandra Kulijer iz Banjaluke ga je poljubila i namjerno ostavila ruž na njegovu obrazu, a onda ga obrisala. A Tito joj kaže: ''Navikao sam ja.'' A meni je dobacio: ''Dobro je tebi, vojniče, vojska na zaduženjima, a ti s djevojkama u trikoima i pjeva se.'' Ali to je bilo njegovo zezanje. Sve to bilo je krajnje pozitivno – prisjetio se Čolić.

Komentara 22

Avatar FrancJunior
FrancJunior
13:56 10.05.2018.

Za koga je to zanimljivo??????? Ovaj Vecernji sve vise lici na srbijanske novine!

DO
DonQuijote
14:09 10.05.2018.

I baš tako mu je rekao? Ovo bi trebali staviti u "vjerovali ili ne" Novinarski vrh. Teško da je itko ikada napisao bolji članak.

DU
Deleted user
14:00 10.05.2018.

Ne sliči. Jest!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije