Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Detalji sa zabave

Clooney je bio kralj plesnog podija, a jedna dama ga je ipak odbila

Foto: Reuters/Pixsell
1/8
21.05.2018.
u 10:42

Zgodni 57-godišnji glumac šarmirao je brojne dame na plesnom podiju, uključujući i samu mladenku i Kate Middleton.

Najrasplesaniji gost na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle bio je glumac George Clooney.

Zgodni 57-godišnji glumac šarmirao je brojne dame na plesnom podiju, uključujući i samu mladenku i Kate Middleton, piše The Mirror. Međutim, od jedne uzvanice dobio je odbijenicu kada ju je pozvao na plesni podij, a bila je to Sarah Ferguson, bivša supruga Harryjeva strica,  princa Andrewa.

Zabava na imanju Windsor's Frogmore Housea nije bila nimalo tipična za kraljevsku obitelj i ukočene zabave po kojima su poznati. Meghan, koja sada ima titulu vojvotkinje od Sussexa i na zabavi je zaobišla pravila te je i ona održala govor. Kada se preselila u Veliku Britaniju, Meghan je sa sobom dovela i svog psa Guyja koji je bio glavna zvijezda zabave.

Naime, živahni Guy napravio je pravi kaos jer je cijelo vrijeme trčkarao oko stolova, tražio goste hranu i kupio  ostatke s poda. Za gošće koje nisu mogle cijelu noć izdržati u visokim potpeticama mladenci su pripremili kućne papuče. 

1/10

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije