Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA NA NOVOJ TV

“Čista ljubav” od ove nedjelje kuca na vrata

09.09.2017.
u 17:56

Uz već poznata lica hrvatskih sapunica pravo je iznenađenje Nives Celzijus kojoj je ovo prvo glumačko iskustvo na malim ekranima

Početak rujna već godinama na malim ekranima obilježen je i prikazivanjem novih domaćih sapunica pa publika naviknuta na ovakvu tradiciju domaćih TV kuća s krajem ljeta nestrpljivo iščekuje novi naslov. Ni ova jesen nije podbacila u tome pa nas već u ovu nedjelju, u udarnom terminu u 20.10 sati, očekuje nova domaća serija “Čista ljubav” koja će se emitirati svakodnevno.

Serija će svojom uzbudljivom pričom, u kojoj intriga, tajni i dramatičnih obrata neće nedostajati, zasigurno prikovati gledatelje za ekran. Naime, serija čija je radnja smještena u maleno mjesto Vrhovac, u koje se vraća glavni lik Tomo s kćeri Mašom, okupila je dobro nam poznata glumačka imena poput Sanje Vejnović, Momčila Otaševića, Ivana Hercega, Olge Pakalović, Ksenije Pajić, Mladena Vulića i Saše Anočića, ali i neka koja možda ne bismo očekivali poput Nives Celzijus, koja je ovdje pravi faktor iznenađenja. Pjevačica nastavlja svoju suradnju s Novom TV, a glumački angažman, prvi ovakav u njezinoj karijeri, za Nives je doista pravi izazov.

– Veselim se reakciji gledatelja. Općenito sam vesela jer sam i ja napokon prvi put pogledala seriju. Nakon premijere svi skupljamo dojmove jer jedno je doživljaj sa seta, a drugo kada to vidiš na ekranu. Impresionirana sam! Čak sam se u nekim trenucima i rasplakala. Bilo mi je jako dirljivo. Jedva čekam da počne emitiranje – otkrila nam je Nives te primijetila da se ženskom dijelu publike vjerojatno neće svidjeti njezin lik Snježane, s obzirom na to da glumi ljubavnicu Momčila Otaševića, koji ima sve širi krug obožavateljica.

– Shvatila sam da su sve žene zadivljene njime – objasnila je Nives. U seriji ćemo vidjeti i glumce čija lica rijetko viđamo u domaćim serijama poput Semente Rajhard, Tare Rosandić i Dade Ćosića, što je dodatni motiv da u nedjelju navečer budemo uz TV.

 

Komentara 1

Avatar zaštomitoćinišado
zaštomitoćinišado
09:29 10.09.2017.

E,više neću gledati ove sapunice,pa traju godinu dana,a već sada znam kraj.Hvala Novoj tv,ali njente!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije