Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne sviđa im se Janko

Gledatelji žele vratiti Hercega: Zbog ovoga će vam pasti gledanost

Foto: Nova TV
1/5
22.01.2018.
u 09:15

Ivan Herceg dobio je otkaz u seriji "Čista ljubav" Nove TV i umjesto njega lik Tome sada glumi Janko Popović Volarić

Kada je prije mjesec i pol dana Ivan Herceg dobio otkaz u seriji "Čista ljubav" zbog navodnog neprimjerenog ponašanja na setu i ne ispunjavanja radnih obaveza, publika, a pogotovo gledateljice izrazile su nezadovoljstvo njegovim odlaskom i zaprijetile su kako više neće gledati seriju.

Nije ih smirilo ni to što će Hercegov lik Tome u sljedećim nastavcima igrati Janko Popović Volarić. Do Božića je Nova TV prikazivala nastavke u kojima je Herceg još uvijek glumio Tomu, a nakon toga serija je pauzirala s prikazivanjem i ovaj vikend su objavili trailer s najavom novih nastavaka u kojima ulogu Tome sada preuzima Popović Volarić. Trailer je objavljen i na Instagram profilu serije, gdje su gledatelji odmah izrazili nezadovoljstvo i opet zaprijetili kako prekidaju s gledanjem omiljene sapunice. 

 

 

– Neće to biti više ista serija bez Ivana. Bez veze, kao da gledam drugu seriju, to više nije to. Strašno. Kako možete promijeniti glavnog glumca usred serije... Vratite Ivana Hercega! Zbog ovoga će vam pasti gledanost – zavapili su gledatelji i tražili od Nove TV da objasni zašto je točno Herceg dobio otkaz. 
Među komentatorima bilo je tek nekoliko obožavateljica Janka Popovića Volarića koje su sretne što će svog omiljenog glumca opet gledati na malim ekranima. 

1/12

Komentara 5

MT
makan tahi
09:32 22.01.2018.

past će gledanost? kak gledanost može biti negativna, pa ko uopće to gleda?ekipa na psihijatriji pod terapijom?

MA
maziko
10:19 22.01.2018.

Janko i gluma, bože me sacuvaj. Ovo je sapunica od koje suze teku, od razočarenja. Ovo ima samo na novoj. Još čovjeka optužiti da je agresivan, tako reći u bića, a svima ugroženima zabranit da o tome govore. Ovi su gori od sjeverne koree.

DU
Deleted user
09:57 22.01.2018.

Lako za Hercega al ova kolegica s njm je prava vatrica !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije