Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener svih trenera

Ćiro Blažević šarmirao je Ninu Badrić cvijećem i pričama iz svlačionice

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/8
24.05.2019.
u 13:38

Poznati trener družio se u centru Zagreba s prijateljima i brojnim poznatim osobama i ispričao im je zanimljive anegdote iz bogate karijere.

U kultnom zagrebačkom kafiću “Gosti&Ona” održan je prvi celebrity after work party u čast trenera svih trenera, živuće legende, Miroslava Ćire Blaževića.

Poznati hrvatski nogometni trener u svom je prepoznatljivom stilu prokomentirao svoju bogatu domaću i međunarodnu karijeru te aktualna društvena zbivanja u sportu i oko njega, a prisjetio se i svojih početaka i uspjeha koje svi pamtimo.

U svom se obraćanju uzvanicima dotaknuo i legendarne utakmice protiv reprezentacije Francuske davne 1998.godine.  Trener Blažević ispričao je i nekoliko anegdota sa svojim tadašnjim nogometašima, svojom je pričom razveselio brojne goste, izmamio osmjehe na lica uzvanika, a buketom je iznenadio i šarmirao jednu od omiljenih mu pjevačica Ninu Badrić.

Komentara 6

KR
kruti22
13:52 24.05.2019.

jel bio i pupavac?

DA
DarthVader
18:33 24.05.2019.

Ajte vas dvoje u Beograd.

Avatar 369HR
369HR
13:53 24.05.2019.

Staro blebletalo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije